Započela Opća planinarska škola u organizaciji HPD ʺSokolovacʺ Požega


(FOTO: HPD Sokolovac Požega)

9.3.2022. | 08:41 | HPD
Pregleda: 2262

HPD “Sokolovac” Požega početkom ovoga tjedna je započeo s besplatnom Općom planinarskom školom za članove Društva te sve zainteresirane građane. Teme koje će se obrađivati u sklopu nastave su; povijest planinarstva, planine Požeštine, najviši vrhovi po regijama i planine svijeta, Geopark prirode Papuk, planinarska oprema i mnoge druge.Na predavanjima posebno će biti riječi o Geoparku Papuk. Na prvome predavanju u prostorijama Društva okupilo se tridesetak članova te ljubitelja prirode koje je u prve planinarske lekcije poveo voditelj planinarske škole iskusni vodič i prekaljeni planinar Branimir Bartolović.

Osim teoretskog dijela polaznici škole će proći i praktički dio na domicilnom gorju. Sve prisutne je pozdravio predsjednik HPD "Sokolovac" Požega Bruno Horvat koji je zaželio puno uspjeha polaznicima škole te izrazio nadu na će naučeno znanje primijeniti u praksi. Opća planinarska škola će se održavati dva puta tjedno utorkom i četvrtkom s početkom u 19.00 h u prostorijama Društva, M.hrvatske 13 u Požegi.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI