Pravila privatnosti

1. Ovo su pravila privatnosti portala 034 portal. Ova pravila uređuju prava i dužnosti između nakladnika i korisnika. Korisnik je svaka osoba koja dobrovoljno pristupa stranicama na domeni https://www.034portal.hr. Nastavkom korištenja ovih stranica smatra se da je korisnik razumio i prihvatio Pravila privatnosti.

2. 034 portal koristi kolačiće. Kolačići su računalne datoteke koje se pohranjuju u memoriju Vašeg preglednika. Kolačići služe za bolje korisničko iskustvo, sigurnije surfanje i obradu statističkih podataka o posjećenosti ovih stranica. Naši kolačići ne prate Vaše surfanje izvan ovih stranica i nisu ni na koji način štetni za Vaš uređaj.

Kako i zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bi korisnici mogli pretraživati sadržaj ovog portala (zaštita od spama), da bi mogli glasati u anketama te ocjenjivati i komentirati naš sadržaj. Također, koristimo alate trećih strana (Google, Gemius, Facebook, Youtube) za prikazivanje video sadržaja, lakše dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama, za provedbu statistike o posjećenosti i prilagođeni prikaz oglasa.

3. Kolačiće možete u bilo kojem trenutku obrisati (u Vašim postavkama preglednika, pod Privatnost), ali onda nećete moći koristiti naš portal.

Pravila privatnosti za članove

4. 034 portal ima korisnički dio za registrirane članove. To su korisnici koji dobrovoljno ustupaju neke osobne podatke (ime i e-mail adresu) da bi mogli imati određene pogodnosti i pretplatiti se na mailing listu.

4. Osobni podaci naših članova su tajni, čuvaju se kriptirani u bazi i sigurni od hakera. 034 portal ih neće koristiti za bilo koju drugu svrhu osim povremenog slanja obavijesti o novostima na portalu.

5. Registrirani član može u bilo kojem trenutku obrisati sve svoje osobne podatke iz naše baze, na stranici "Moj profil".

6. Ako imate bilo kakva pitanja vezana za kolačiće ili obradu osobnih podataka na portalu 034 portal, pošaljite nam mail na adresu: [email protected] i naš službenik za obradu osobnih podataka će Vam odgovoriti u razumnom roku.

7. Nakladnik može povremeno mijenjati ova pravila privatnosti. O svim bitnijim promjenama obavijestit će korisnike putem portala. Svejedno, korisnik je dužan povremeno pratiti ova pravila kako bi u svakom trenutku bio informiran o svojim pravima.

Zadnja promjena: 20.2.2023.

BlackRock j.d.o.o.
Josipa Runjanina 3, Požega
OIB: 96387045036
Odgovorna osoba: Ante Mandarić

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI