Oglašavanje

Imate tvrtku, obrt ili upravljate ustanovom i trebate kanal preko kojeg ćete doći do potencijalnih kupaca i klijenata s područja Požeško-slavonske županije (i puno šire)? Onda ste na pravom mjestu.

034 portal je najčitaniji i najdugovječniji lokalni portal u Požeško-slavonskoj županiji. Gotovo da nema žitelja Požeštine koji svakodnevno ne dolazi po informacije na ovaj portal. Ne samo to. 034 portal je najklikaniji lokalni portal u Požeško-slavonskoj županiji i puno šire.

Zašto se oglašavati na 034 portalu?

Ako više volite konkretne brojke i podatke:

- više od 300.000 jedinstvenih korisnika mjesečno,

- više od milijun sesija i

- preko 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca.

Ovi podaci, bazirani na nezavisnom mjerenju Google Analyticsa, jamstvo su da će Vaš oglas na 034 portalu doći do svoje publike.Screenshot: Google Analytics statistika posjećenosti 034 portala za siječanj 2023. (pogledaj uvećanu sliku)

Što nudimo?

Na 034 portalu možete se oglasiti bannerima ili promo člankom. Cijene ovise o poziciji bannera, intenzitetu i vremenu zakupa oglasnog prostora. Osim toga, nudimo i usluge dodatnog oglašavanja na našoj službenoj Facebook stranici s preko 50.000 pratitelja.

NOVO: Sustav upravljanja oglasima za oglašivače

Oglašivač koji zakupi neki oglasni prostor na 034 portalu dobit će ekskluzivni pristup sučelju preko kojeg će moći pratiti prikazivanje i klikanost svojih bannera na našem portalu u realnom vremenu. Osim toga, oglašivači mogu dobiti i direktno na mail s Google Analyticsa sve potrebne dokumente o posjećenosti 034 portala.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI