Oglašavanje

Imate tvrtku, obrt ili upravljate ustanovom i trebate kanal preko kojeg ćete doći do potencijalnih kupaca i klijenata s područja Požeško-slavonske županije (i puno šire)? Onda ste na pravom mjestu.

034 portal je najčitaniji i najdugovječniji lokalni portal u Požeško-slavonskoj županiji. Gotovo da nema žitelja Požeštine koji svakodnevno ne dolazi po informacije na ovaj portal. Ne samo to. 034 portal je najklikaniji lokalni portal u Požeško-slavonskoj županiji i puno šire.

Zašto se oglašavati na 034 portalu?

Ako više volite konkretne brojke i podatke:

- više od 300.000 jedinstvenih korisnika mjesečno,

- više od milijun sesija i

- preko 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca.

Ovi podaci, bazirani na nezavisnom mjerenju Google Analyticsa, jamstvo su da će Vaš oglas na 034 portalu doći do svoje publike.Screenshot: Google Analytics statistika posjećenosti 034 portala za siječanj 2023. (pogledaj uvećanu sliku)

Što nudimo?

Na 034 portalu možete se oglasiti bannerima ili promo člankom. Cijene ovise o poziciji bannera, intenzitetu i vremenu zakupa oglasnog prostora. Osim toga, nudimo i usluge dodatnog oglašavanja na našoj službenoj Facebook stranici s preko 50.000 pratitelja.

NOVO: Sustav upravljanja oglasima za oglašivače

Oglašivač koji zakupi neki oglasni prostor na 034 portalu dobit će ekskluzivni pristup sučelju preko kojeg će moći pratiti prikazivanje i klikanost svojih bannera na našem portalu u realnom vremenu. Osim toga, oglašivači mogu dobiti i direktno na mail s Google Analyticsa sve potrebne dokumente o posjećenosti 034 portala.

Imate tvrtku ili obrt, ili upravljate javnom ustanovom i shvaćate da je 034 portal pravo mjesto za promociju Vaših proizvoda i usluga? Ispunite ovaj formular. Javit ćemo Vam se povratno i odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Naziv tvrtke, obrta ili ustanove:
Ime i prezime osobe za kontakt:
Broj telefona:
ili e-mail adresa:
Klikom na "Pošalji" pristajete poslati Vaše podatke odjelu marketinga 034portala radi ostvarenja kontakta zbog mogućeg oglašavanja na 034portalu. Vaši podaci neće se koristiti ni za koju drugu svrhu.
ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI