Mladen Raguž: ¨Zahtjev za objavljivanjem ispravka sukladno odredbama Zakona o medijima¨

(ilustracija)
(FOTO: Ante Mandarić)

02.06.2017. | M.R.
Pregleda: 9342

Mladen Raguž poslao nam je ispravak vezano za objavljen članak pod naslovom "IZBORNI STOŽER OO HDZ JAKŠIĆ - Ivica Kovačević neće na sučeljavanje s osobom osuđenom za iznuđivanje" s pripadajućom dokumentacijom kojeg prenosimo u cijelosti.

"Poštovani gospodine,

dana 17. svibnja 2017. godine objavljen je članak na 034portal.hr pod naslovom "IZBORNI STOŽER OO HDZ JAKŠIĆ - Ivica Kovačević neće na sučeljavanje s osobom osuđenom za iznuđivanje" u kojem se namjerno, zlorabeći političku moć za širenje neistina, nastoji ograničiti moje slobodno djelovanje koje nije po volji vodstva lokalnih razina HDZ-a.


Sukladno odredbama članaka 40, 41 i 42 Zakona o medijima (NN br. 59/2004, 84/2011 i 81/2013), pozivam Vas da u cijelosti, na stranicama portala, objavite ispravak s pripadajućom mu dokumentacijom (običnom oku čitljivoj) koji Vam dostavljam u privitku."


"Drsko nasrćući na  na  krhke  temelje  demokratskoga i civiliziranog  hrvatskog društva gaženjem Ustava i zakona Republike Hrvaske koristeći doktrinu zločinačkih struktura koje su ih iznjedrile pojedinic članovi HDZ-a,  iznošenjem  laži protiv mene nastoje zamijeniti teze te tako obmanuti javnost  i  odvratiti  pozornost hrvatskoga  puka  od  vlastitoga  jada.

Zanemarujući pravovaljanost Potvrde o nekažnjavanju koju sam ishodio pri nadležnom Sudu i pravovljanost lista s mojim imenom,HDZ je javnosti  podmetnuo  presudu  bez pravnog učinka  koja  je  nastala u montiranom sudskom  postupku  za potrebe zločinačke  strukture.

U privitku  Vam  dostavljam preslike dokaza  o montiranom  sudskom  postupku(Očitovanja  sudaca  Predsjedniku  Državnoga  sudbenog  vijeća)  i presliku svog  dopisa Predsjednici  Republike  Hrvatske  s imenima  osoba uključenih  u montirani  postupak protiv  mene,  kao  i  onih  osoba, meni znanih,  uključenih  u rastakanje  hrvatske  države i nuštavanje hrvatskog naroda.  Snaga  dokaza je,  po  mojim  saznanjima,  jedinstvena  u sudskoj praksi!

Budući da je Ivica Kovačević bio ili je morao biti upoznat s gore navednim činjenicama i dokazima, svjesno je prekšio Ustav i zakon Republike Hrvatske.

Nakon 7. Općeg sabora Hrvatske demokratske zajednice na kojem je zločinačka struktura prijevarnim načinom preuzela stožernu stranku u uspostavi i obrani Države i osobito nakon preuzimanja vlasti na državnoj razini 2003. godine, uz već ranije preuzeti Ured Predsjednika Republike Hrvatske, započelo je razdoblje u kojem se članovi svih razina vodstva HDZ " ne trebaju držati zakona k`o pijan plita".

Obrazac ponašanja raznih Kovačevića iz HDZ-a usavršen je prigodom sloma Sanadera na pola njegova drugoga mandata. U trenutku odlaska razgolitio je i prokazao sebe i HDZ kao bandu razbojničku. Postavio je Jadranku Kosor za predsjednicu HDZ-a tako da je pogazio Statut vlastite stranke namećući manje zahtjevan način stranačkog izbornog postupka. Banda razbojnička je urlikanjem prihvatila Jadranku Kosor za predvodnicu, a ona je prihvatila predvodništvo bande.Izvanstatutarno i protuzakonito postupanje postalo je tako poželjno i prepoznatljivo ponašanje članova vodstva HDZ-a na svim razinama.

U Jakšiću 31. svibnja 2017. godine

Uz srdačan pozdrav i svako dobro,

Mladen Raguž

Dokumentaciju možete vidjeti ovdje


































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI