Provjerite ovotjednu ponudu poslova na području Požeško-slavonske županije

Posao
(FOTO: posao.hr)

18.5.2024. | 08:39 | PR
IZVOR: posao.hr
Pregleda: 2179

Posao.hr - vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalnih vizitki (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju, uz dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Potrebno je znanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint) i poželjno iskustvo u telefonskoj prodaji. Nudi se stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme ili honorarni posao. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.


Pepco Croatia d.o.o. traži Računovođu (m/ž) za rad u Zagrebu, Hrvatska (hibridni model rada).  Nude se redovna primanja i dodatni mjesečni benefit, prilika za razvoj i usavršavanje, popust za zaposlenike, mogućnost korištenja MultiSporta te hibridni rad. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.


D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u kontinentalnoj Hrvatskoj. Posao uključuje izlaganje robe, rad na blagajni te brigu o urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je razina obrazovanja SSS i poželjno radno iskustvo. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više pozicija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita radna primanja, mogućnost profesionalnog usavršavanja te brojne druge benefite. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodajnog savjetnika u T-Centru (m/ž) za rad na nekoliko loakcija u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja i bonusi na plaću, rad u vodećoj telekom kompaniji s naprednim uslugama i tehnologijama, odlična radna atmosfera te mogućnosti stručnog i osobnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u stambenim zgradama u Njemačkoj i Hrvatskoj. nudi odlično plaćenu satnicu, plaćeni smještaj i pokrivene troškove prijevoza. Potrebna je SSS, radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja te znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Autoprijevoznik Miroslav Delač traži Vozača kamiona (m/ž) za rad u Badljevini. Posao obuhvaća vožnju kamiona u međunarodnom i domaćem prijevozu tereta. Poslodavac nudi plaću od 2 200 € do 2 500 € neto, vikende su slobodni, te uredno i sigurno poslovanje koje traje više od 30 godina. Potrebna je vozačka dozvola C, E kategorije, te COD 95. Prijavite se putem linka do 24.5.2024.

AluKönigStahl traži Tehničara primjene ALU i PVC sustava (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme uz probni rad od 6 mjeseci, upotrebu suvremenih IT tehnoloških rješenja i elektronske opreme, sigurna i stimulativna primanja te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 28.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

https://www.posao.hr/


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI