Održana redovna godišnja skupština HPD Vidim Kutjevo

HPD Vidim- skupština
(FOTO: kutjevački.hr)

18.5.2024. | 09:35 | M.K.
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 677

U četvrtak je u prostorijama HPD Vidim održana redovna godišnja skupština. Sve je na početku pozdravila predsjednica HPD Vidim Nada Razumić, te je zatim iznijela sve aktivnosti koje je planinarsko društvo HPD Vidim provelo u prethodnih godinu dana.Zaista je aktivna planinarska godina iza njih, a 2024. godina će također biti zanimljiva.


U 2024. godini, HPD Vidim planira bogat program aktivnosti. Do kraja godine, predviđeno je mnoštvo jednodnevnih izleta i nekoliko višednevnih izleta, organiziranih samostalno ili u suradnji s drugim planinarskim društvima, kako bi ostvarili cilj i svrhu planinarenja.
Članovi društva sudjelovat će u obilježavanju Dana hrvatskih planinara, Dana slavonskih planinara, i Međunarodnog dana planina. Također će biti prisutni na svim manifestacijama, s posebnim naglaskom na organizaciju manifestacije Martinja u sklopu obilježavanja 150. obljetnice organiziranog planinarstva HPS-a.Jedna od značajnih aktivnosti bit će sudjelovanje u programu Kutjevačko ljeto, gdje će 28. srpnja 2024. godine organizirati izlet za djecu i odrasle pod nazivom “Kako se ponašati u prirodi”. Nadalje, planirano je održavanje planinarskih putova i objekata, završetak projekta izgradnje nadstrešnice kod planinarske kuće Mlaka, te završetak unutarnjeg uređenja iste kuće.

(FOOT)

Pomlađivanje društva i uključivanje školske djece u planinarske aktivnosti također su među prioritetima za 2024. godinu. Uz to, društvo će podržati inicijativu da se Parku prirode Papuk pridruži naziv Krndija.

izvor: kutjevački.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI