Slavonija dočekuje vodeće Međimurje, u Gradcu Slaven i Dinamo u borbi za ostanak

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

13.05.2017. | M.J.
Pregleda: 4655

Pred nama je još jedan bogat nogometni vikend u kojem se najzanimljivije stvari događaju u Požegi i Gradcu. Slavonija će se na domaćem terenu pokušati iskupiti protiv vodeće momčadi lige, Međimurja. Gosti su na korak do titule, 4 kola prije kraja imaju isto toliko bodova prednosti pred Varaždinom i sigurno ulaze motiviraniji u ovaj susret. Špeharova momčad pobjedom može uljepšati lijepu sezonu, uključiti se u završnici u borbu za više pozicije. Slavija ide na gostovanje u Višnjevac po nove bodove. Sva tri boda se kod fenjeraša nameću kao imperativ, posljednji rezultat Višnjevca jasno pokazuje i zašto, naime u Bijelom Brdu su dobili nevjerojatnih 12 pogodaka!

Valja istaknuti da su oba trećeligaša pokazala i veličinu i razumjevanje te su u kupu prepustili domaćinstva županijskim prvoligašima, pa će tako Slavonija gostovati u Kutjevu a Slavija na Rekreaciji kod Požege.

U MŽNL Hajduk gostuje u Tenji kod Slavonca, momčadi s kojom se bori za pozicije od četvrtog do desetog mjesta. Ostanak je osiguran, Hajduk je kompletan i u jednoj opuštenoj predstavi protiv vrlo dobre momčadi iz osječkog predgrađa i bod bi bio vrlo dobar rezultat.


U 1. ŽNL zanimljivo je u borbi za ostanak, a u tom dijelu svakako je najzanimljiviji dvoboj u Gradcu gdje Slaven dočekuje fenjeraša iz Vidovaca. Gračani imaju priliku pobjedom osigurati ostanak, dok je jasno da Dinamu bodovi i te kako trebaju da preskoči nekoga na ljestvici i ipak mirnije krene u završnicu. Sloga ponovno na domaćem terenu lovi važne bodove, ovoga puta im u goste dolazi Kutjevo koje je "zaboravilo" kad je posljednji put pobjedilo, a i u glavi im je sigurno Kup protiv Slavonije. Sloga će biti bez svog ponajboljeg igrača Dražena Bradića što je sigurno veliki hendikep, no Bešlićeva momčad razmišlja samo o novoj pobjedi. Croatia će u nedjelju gostovati u Velikoj i pokušati nastaviti svoju mini seriju dobrih rezultata. Konačno je momčad kompletna, pa sigurno u Veliku ne putuju bez ambicija, svaki bod u borbi za ostanak je i te kako bitan.


Ostatak društva igra manje-više "prijateljske" utakmice. Požega i Tim osvježenje danas gostuju u Jakšiću, odnosno Lipiku gdje su bodovi svima prilično nepotrebni, Požega je potvrdila naslov, ostatak društva je osigurao ostanak. U nedjelju Kaptol dočekuje BSK u još jednom dvoboju bez imperativa, bodovi bi dobro došli Kaptolu da se približi osvajanju drugog mjesta gdje su i proveli najveći dio sezone.

Slavonija će na teren u 17,00 sati, a županijske utkamice kreću u 17,30, izuzev dvoboja lIpika i Tim osvježenja koji se igra s početkom u 14,00h.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI