Svi ste pozvani na promociju prve zbirke pjesama prof. Sandra Halt-Ćuže ’Puce na duši’

FOTO: S.H.Ć.

18.4.2023. | 13:11 | S.H.Ć.
Pregleda: 2938

"U bogatom programu Hrvatske knjižnice I čitaonice Pleternica naša sugrađana, prof. Sandra Halt-Ćuže, članica Udruge Matko Peić te koordinatorica mnogih školskih projekata kao i pjesničkih večeri imat će promociju svoje prve zbirke pjesama "Puce na duši". Posebnost je te zbirke podijeljene u pet segmenata da ju slijedi zbirka u zbirci, opus autorice na engleskom jeziku.Sandra je višestruko nagrađivana za spisateljski rad od Hrvatskog sabora kulture- krovne organizacije za kulturu, književnost i likovnost u RH. Njene kratke priče su pohvaljene a jedna, "Padobranac", odnijela je i glavnu plaketu 2017. Prva je to autorica koja je istodobno pohvaljena u 2 kategorije, prošle godine i za poemu: "Kćeri mirisne" i za kratku priču, "O valjušcima i slavonskoj juhi".

Spisateljski put započela je još u Osijeku u ranoj mladosti, pohvaljena za izvedbu na županijskom Lidranu 1997. od Ante Gardaša, do novih dana kad je njezin rad na pjesničkoj večeri zamijetio i Enes Kišević te urednik i književnik, Božidar Prosenjak.

Provedite Noć knjige u ugodnoj atmosferi glazbe i književnosti pleterničke Knjižnice!"Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI