Otvorenje izložbe Žene u promociji turizma Hrvatske

FOTO: B.H.

12.4.2024. | 10:31 | Bruno Horvat
Pregleda: 2903

Krajem tjedna na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi otvorena je izložba "Žene u promociji turizma Hrvatske".

Navedena izložba je rezultat plodonosne suradnje Fakulteta s Institutom za turizam iz Zagreba. Institut za turizam je istraživanjem o ulozi žena u promociji hrvatskog turizma dokazao da su žene u prošlosti imale značajan utjecaj u promociji turizma bez obzira na to što se tijekom vremena nije davala važnost navedenoj temi. Istraživanje je provedeno od kraja 19. stoljeća pa sve do 80-ih godina 20. stoljeća.
Kroz izložene eksponate svi nazočni mogli su svjedočiti značajnoj ulozi žena u promociji turizma te bogatoj hrvatskoj turističkoj baštini iz koje se vidi sveprisutnost žena i njihov utjecaj na stvaranje svijesti i percepcije turizma u Hrvatskoj. Sve navedene činjenice mogle su se vidjeti kroz izložene plakate, brošure, razglednice te stare fotografije iz vremena Austro-Ugarske pa sve do modernog doba.
Izložba je bila podijeljena na tri razdoblja od kojih je najzanimljivije ono između dva svjetska rata. Autorica izložbe je doc. dr. sc. Jasenka Kranjčević tijekom svoga izlaganja iznijela je brojne činjenice te podatke o nastanku izložbe.

Na otvorenju sve nazočne je pozdravio prof. dr. sc. Borislav Miličević, dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi te Jasmina Mlađenović, dipl. iur., v. pred. Ispred Alumni "FTRR" na otvorenju je sudjelovao predsjednik udruge Bruno Horvat mag.oec.

Komentari (1)
yellowdixie
12.4.2024.
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim---- use.mybedblog
* Komentari su mišljenja korisnika i ne odražavaju stav nakladnika ili uredništva 034portala. 034portal ne može biti odgovoran za stavove iznesene u komentarima korisnika. Svaki korisnik odgovara za svoj komentar ponaosob. Zabranjeno je vrijeđanje, klevetanje, širenje mržnje i svako drugo kršenje Zakona RH. Ako smatrate da su u komentarima povrijeđena Vaša prava, javite nam na adresu [email protected].

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI