UPRAVO: Požežani pohrlili na benzinske postaje uoči najavljenog drastičnog poskupljenja goriva


(FOTO: 034portal)

24.10.2022. | 23:18 | Andrea Lužanac
Pregleda: 3520

Danas smo već pisali o tome kako od sutra drastično poskupljuje gorivo i kako Vlada RH na novonajavljeno drastično poskupljenje neće intervenirati. Ipak, Vlada je donijela Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata.

Od sutra pa iduća dva tjedna litra eurosupera iznosit će 11.10 kuna, a litra osnovnog eurodizela iznosit će 13.44 kuna, dok je cijena plavog dizela fiksirana na 8.49 kuna.

S obzirom na nove cijene goriva koje vrijede od sutra i ne iznenađuju današnji prizori na benzinskim postajama. Naime, na nekim benzinskim postajama u Požegi zatekli smo neuobičajene gužve.


"Auto mi još uvijek nije na rezervi, ali zašto da ne natočim gorivo danas kada je znatno jeftinije. Jasno mi je da se ne mogu vječno voziti s ovim gorivom koje danas natočim, uštedjet ću barem malo.", rekao nam je jedan Požežanin dok je strpljivo čekao na benzinskoj postaji.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI