Sberbank Hrvatska ima novo ime...

sberbank
(FOTO: sberbank.cz)

3.3.2022. | 10:44 | Andrea Lužanac
Pregleda: 1920

Predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, Marko Badurina tijekom jučerašnjeg dana objavio je kako Sberbank Hrvatska dobiva novo ime. Naime, otkako je HPB kupila Sberbank Hrvatska, spomenuta banka nastavlja s normalnim poslovanjem.

Novo ime Sberbank Hrvatska je Nova hrvatska banka, a klijenti banke mogu normalno koristit sve financijske usluge, bez ikakvih ograničenja. Klijenti Sberbanka su bili iznimno zabrinuti zbog sankcija koje su nametnute Rusiji, a koje su se odrazile i na samo poslovanje spomenute banke.

Otkako je u vrlo kratkom roku Sberbank Hrvatska otkupila Hrvatska poštanska banka, klijenti su odahnuli i gotovo svi imaju vrlo dobre reakcije na ovakav potez. Moramo napomenuti kako je HPB jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj, a dokaz tomu je i činjenica da je u 2021. godini HPB ostvarila najbolji rezultat u 30 godina povijesti banke.


Bilo kako bilo, građani sada mogu odahnuti i više ne moraju biti zabrinuti za svoj novac, jer je on sada u sigurnim rukama.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI