Posegana je objavila spot za pjesmu Svoj na svome

TS Posegana
(FOTO: Ustupljena fotografija)

8.2.2024. | 10:49 | TS Posegana
Pregleda: 1782

Glazbeni sastav Posegana postoji već 10 godina, i dolazi iz Požege. Nakon najvećeg hita Doživotno tvoj, snimili su pjesme Da uz tebe dišem, Ljubav to smo mi, Sve što želim to si ti i druge, a sve u njima svojstvenoj tematici –ljubavi. Sve pjesme su u pop-tamburaškom stilu i vrlo uspješno prihvaćene od strane publike.

SPOT

No, članovi Posegane se ipak nisu u potpunosti odvojili od zvuka čiste tambure. Tako su na prošlogodišnjem festivalu „Šokačke pisme“ u Županji izveli pjesmu Svoj na svome, koja će svojom domoljubnom tematikom doprijeti do srca mnogih obitelji čiji članovi su otišli „trbuhom za kruhom“.


Pjesma je nastala kao rezultat suradnje s dugogodišnjim prijateljem sastava, Nikolom Kristićem koji, uz Barbaru Tanasković potpisuje tekst pjesme. Za glazbu se pobrinuo Bruno Krajcar, a aranžman su napravili članovi Posegane. Glazbeni producent pjesme je Damjan Pirović, a pjesma je snimana u D&B studiju. Mastering je odradio Ante Akrap. Redatelj i snimatelj emotivnog spota snimljenog u Županji je Matej Čehovski (Studio 55), a dva glumca koja su utjelovila oca i sina su Zdravko Šinjori i Mislav Pritaković.


SPOT

Ponosni su što je obilježje Posegane tema ljubavi, a ovom pjesmom su dotaknuli u drugu vrstu ljubavi, ljubav prema svome domu, svojoj domovini. Ova pjesma nek probudi emocije onih koji su morali otići, ali i onih koji odlučuju ostati i biti sretni –svoji na svome.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI