Posegana je objavila spot za pjesmu Svoj na svome

TS Posegana
(FOTO: Ustupljena fotografija)

8.2.2024. | 10:49 | TS Posegana
Pregleda: 2254

Glazbeni sastav Posegana postoji već 10 godina, i dolazi iz Požege. Nakon najvećeg hita Doživotno tvoj, snimili su pjesme Da uz tebe dišem, Ljubav to smo mi, Sve što želim to si ti i druge, a sve u njima svojstvenoj tematici –ljubavi. Sve pjesme su u pop-tamburaškom stilu i vrlo uspješno prihvaćene od strane publike.

SPOT

No, članovi Posegane se ipak nisu u potpunosti odvojili od zvuka čiste tambure. Tako su na prošlogodišnjem festivalu „Šokačke pisme“ u Županji izveli pjesmu Svoj na svome, koja će svojom domoljubnom tematikom doprijeti do srca mnogih obitelji čiji članovi su otišli „trbuhom za kruhom“.


Pjesma je nastala kao rezultat suradnje s dugogodišnjim prijateljem sastava, Nikolom Kristićem koji, uz Barbaru Tanasković potpisuje tekst pjesme. Za glazbu se pobrinuo Bruno Krajcar, a aranžman su napravili članovi Posegane. Glazbeni producent pjesme je Damjan Pirović, a pjesma je snimana u D&B studiju. Mastering je odradio Ante Akrap. Redatelj i snimatelj emotivnog spota snimljenog u Županji je Matej Čehovski (Studio 55), a dva glumca koja su utjelovila oca i sina su Zdravko Šinjori i Mislav Pritaković.


SPOT

Ponosni su što je obilježje Posegane tema ljubavi, a ovom pjesmom su dotaknuli u drugu vrstu ljubavi, ljubav prema svome domu, svojoj domovini. Ova pjesma nek probudi emocije onih koji su morali otići, ali i onih koji odlučuju ostati i biti sretni –svoji na svome.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI