Najava gostujuće interaktivne koncertne predstave za djecu i njihove odrasle povodom uskršnjih blagdana

3.4.2023. | 12:05

I.L.

Pregleda: 1358

VEZANO

Ovaj vikend 23. godišnja produkcija_ Zajedno različiti_ UO Plesna radionica Ilijane Lončar
Plesna radionica Ilijane Lončar organizira vikend radionice Požeškog plesnog kreatorija
Plesna radionica Ilijane Lončar: DanceOnNet, nastavak online plesnih radionica
UO Plesna radionica Ilijane Lončar nakon 2,5 mjeseca pauze ponovno kreće s radom
UO Plesna radionica Ilijane Lončar vratila se s uspjehom s 13. hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska
Gostovanje u Češkoj – veliko priznanje kvaliteti rada plesne pedagoginje Ilijane Lončar i njezinim plesačima
23. Požeški plesokaz okupio 500 sudionika iz pet država
UOPR Ilijane Lončar: Uspješno predstavljanje na Festivalu malih plesnih formi u Zagrebu
Najava radionice Ples i tehnologija: Požeški plesni kreatorij
UO Plesna radionica Ilijane Lončar ovog vikenda gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu

FOTO: I.L.

3.4.2023. | 12:05 | I.L.
Pregleda: 1358

UO Plesna radionica Ilijane Lončar ugošćuje jedinstveni projekt za djecu i njihove odrasle, pred sam Uskrs u subotu 8. travnja 2023. s početkom u 18 sati u njihovoj plesnoj dvorani u Dubrovačkoj 65a. U sklopu projekta "Svi na plesnu predstavu" želja je produbiti odnos djece s odraslima kroz glazbu i pokret te podariti djeci od 4 - 11 godina nesvakidašnji dar povodom Uskrsa.Rezervacije mjesta se mogu izvršiti putem stranicewww.ilijanaloncar.hrili doći direktno na koncert. Cijena je 5 EUR po osobi. Trajanje: 45 minuta BRLOG KONCERT je interaktivni koncert za djecu i njihove odrasle, zovemo ga još i interaktivna koncertnapredstava. Na koncertu se izvodi glazba s Brlog albuma i motivira publiku na slušanje, zajedničkopokretanje, plesanje i jednostavno uživanje. Ovo je format koji je jako teško objasniti, a vrlo se jednostavno prolazi kroz tijelo. Brlog koncert poziva na smijeh, igru i ugodno pokretanje. Ulaskom u Brlogvraćamo se u tijelo, u našu kuću i tu nam je dobro. Koncert je nastao iz Brlog album koji je inovativni interdisciplinarni glazbeni album čija je osnovna svrha kreativnim pristupom u radu s tijelom, pokretom, plesom i glazbom utjecati pozitivno na veću svijest o tijelu, povezanost tijela i uma, svijesti o dahu isamome sebi, a time preventivno djelovati na dobro osjećanje.

Autorski tim: Izvedba: Vanesa Petrac, Ivan Marojević, Irma Unušić, Lucija Stanojević Koreografija: Irma Unušić Kostimi: Selena Gazda, Irma Unušić Vizual: Petra Zlonoga Donacija: MiretAutorica: Irma Unušić / SHOOMA Autori glazbe i aranžmana: Ivan Marojević i Vanesa Petrac Autorica teksta glazbenih brojeva: Vanesa Petrac Suradnica za ples i glazbu: Nastasja Štefanić Kralj Gitara i elektronski instrumenti: Ivan Marojević Vokal: Vanesa Petrac Viola: Nastasja Štefanić Kralj Studijsko snimanje glazbe: Marko Horvat (MHZ studio)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI