Plesna radionica Ilijane Lončar: DanceOnNet, nastavak online plesnih radionica

8.4.2021. | 11:25

I.L.

Pregleda: 2061

VEZANO

Ovaj vikend 23. godišnja produkcija_ Zajedno različiti_ UO Plesna radionica Ilijane Lončar
Plesna radionica Ilijane Lončar organizira vikend radionice Požeškog plesnog kreatorija
UO Plesna radionica Ilijane Lončar nakon 2,5 mjeseca pauze ponovno kreće s radom
UO Plesna radionica Ilijane Lončar vratila se s uspjehom s 13. hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska
Gostovanje u Češkoj – veliko priznanje kvaliteti rada plesne pedagoginje Ilijane Lončar i njezinim plesačima
23. Požeški plesokaz okupio 500 sudionika iz pet država
UOPR Ilijane Lončar: Uspješno predstavljanje na Festivalu malih plesnih formi u Zagrebu
Najava radionice Ples i tehnologija: Požeški plesni kreatorij
UO Plesna radionica Ilijane Lončar ovog vikenda gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu

FOTO: I.L.

8.4.2021. | 11:25 | I.L.
Pregleda: 2061

S posebnim zadovoljstvom najavljujemo nastavak online plesnih radionica vođenih od strane eminentnih plesnih umjetnika i pedagoga. Nakon tri uspješno realizirane ovogodišnje radionice pod vodstvom Ane Mrak, Nike Lilek i Endija Schrottera, četvrta u nizu je  plesna umjetnica Ema Janković koja će nam voditi radionicu "CONTEMPORARY IN YOUR ROOM" putem zoom platforme. 

 

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar kroz projekt "DanceOnNet" svoje dvadesetjednogodišnje djelovanje u području popularizacije suvremenog plesa kroz više područja edukativnog, izvedbenog i organizacijskog karaktera nastoji prilagoditi novonastalim uvjetima koji bitno ograničavaju i smanjuju vidljivost planiranih kreativnih sadržaja. Glede neizvjesnosti načina provedbe većine projekata, nadogradnja i kreiranje istih uz digitalni pristup čini se spasonosnim rješenjem. Dijelom ovog projekta je i "Požeški plesni kreatorij" - edukativni program s gostujućim plesnim umjetnicima.Projekt je realiziran uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske,Požeško - slavonske županije i Grada Požege. 

 Dvodnevna radionica namijenjena je plesačima s predznanjem i iskustvom, a održati će se putem zoom platforme10. - 11. travnja 2021.(subota i nedjelja) od 18:00 - 19:30.Kotizacija za sudjelovanje:1 termin / 25 kn.2 termina / 50 kn.  Obrazac prijave možete ispuniti nawww.ilijanaloncar.hr pod "online radionice" slijedom čega šaljemo link za sudjelovanje.

Dodatne informacije na 098 884 057. Radionica će započeti s mobility flow warm up-om te će se nastaviti u smjeru pripreme kroz određene vježbe za osvještavanje tijela i koreografiju koju ćemo raditi (naravno prilagođenu za male prostore). Ema Janković je profesionalna plesačica rođena u Puli. Diplomirala je na konzervatoriju Trinity Laban u Londonu 2012. godine. Za to vrijeme radila je u NDT II u Nizozemskoj i Joss Arnott Dance Company u Velikoj Britaniji. Nakon 2012. plesala je u mnogim projektima od kojih su neki: „Glasshouses“ Lewisa Majora u Velikoj Britaniji, „La Femme“ Saint Louis Rhino, „Recurrent measures“ Georgea Stamosa, „Hunger“ Miloša Isailovića i mnogi drugi. Bila je dio kompanije Jasmin Vardimon II (JV2) i izvela je „Tomorrow“ s Jasminom Vardimon Company u Sadler's Weels. Dio je Balkanskog plesnog projekta od 2016. godine, radeći s Igorom Kirovim, Aleksandrom Ilićem, Natalijom Iwaniec itd.2015. s kolegicom Andreom Solomun osnovala je Dance Company & M, koreografirajući, producirajući i plešući u 5 cjelovečernjih predstava (2015. -2019.): „Prison of Decision“, „Oh Sweet Something“, „Room N ° 7“, „Room N °13“ i „3“.2018. radila je u Staatsoper Unter den Linden u operi „Hippolyte et Aricie "u koreografiji Alette Collins iz Berlina. Pridružila se Tanzcompagnie Landesbuhnen Sachsen 2019. godine.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI