UO Plesna radionica Ilijane Lončar vratila se s uspjehom s 13. hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska


(FOTO: Arhiv)

9.12.2019. | 12:34 | Andrea Staklarević
Pregleda: 2964

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar vratila se zadovoljna s 13. hrvatskog natjecanja plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska održanog u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži.U svim dobnim kategorijama predstavili su se i Požežani s 5 solo plesača. Plesali su : Petar Galović, Iva Marjanović, Marta Matošević, Hana Krpan i Anamarija Jakoubek. Najuspješniji plesači prema odluci stručnog žirija u sastavu bili su Zaga Živković, Desa Virant, Jasna Čižmek Tarbuk, Mirjana Preis i Ana Jurić, a svi plesači u svojim koreografijama i u mentorstvu plesne pedagoginje Ilijane Lončar bili su zapažani.

Petar Galović i Iva Marjanović su odabrani za nastup Gala večeri nagrađenih plesača. Na natjecanju su sudjelovala djeca i mladi koji su učenici umjetničkih plesnih škola iz cijele Hrvatske. Ovo je još jedna potvrda radionice Ilijane Lončar u području kreativno-suvremenog plesnog odgoja djece i mladih koji traje punih 20 godina.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI