Plesna radionica Ilijane Lončar organizira vikend radionice Požeškog plesnog kreatorija


(FOTO: Plesna radionica Ilijane Lončar)

20.9.2021. | 13:06 | 034portal
Pregleda: 3274

Povodom obnovljene dvorane nakon velikih šteta nastalih olujnim nevremenom, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar nastavlja projekt organizacije vikend radionica kao važnu dodatnu edukaciju za sve koji vole ples i kretanje. U naš grad dolaze  gostujući predavači različitih generacija za različitu populaciju plesača i vježbača. Bit će zabavno, ali i poučno. Nadograđivati svoja dosadašnja znanja od velike je važnosti jer cjeloživotno učenje odlika je mudrih i uspješnih ljudi. 

Za posljednji vikend u rujnu 25. i 26. Plesna radionica Ilijane Lončar pripremila je za svakog po nešto...

25.- 26. rujna 2021. (subota i nedjelja ) Dubrovačka 65a


9:00 – 10:00 / STRETCH & FLOW / MLADI I ODRASLI/ LAURA LONČAR/ 


10:30 – 12:30 / SUVREMENE PLESNE TEHNIKE / STARIJI OD 12 GOD. / DARIJA DOŽDOR /                                       

16:00 – 17:30 / SUVREMENE PLESNE TEHNIKE / DJECA 9 – 11 GOD. / DARIJA DOŽDOR / 

18:00 – 20:00 / DRUŠTVENI PLESOVI / MLADI I ODRASLI / TAMARA DESPOT/ Radionicu "Stretch & Flow" za sve koji dan žele započeti ugodnom tjelovježbom vodit će studentica 4. godine Kineziološkog fakulteta, Požežanka Laura Lončar koja radi i kao asistentica kondicijske pripreme plesača Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“ te je dio voditeljskog tima u DanceSpot studiju, Zagreb. Suvremenim plesom se bavila od svoje treće godine života. Punih 16 godina plesala je u Umjetničkoj organizaciji „Plesna radionica Ilijane Lončar“ pod stručnim vodstvom plesne pedagoginje, samostalne umjetnice, profesorice Ilijane Lončar.   Radionicu suvremenih plesnih tehnika za djecu i mlade vodit će Darija Doždor iz Zagreba koja kao plesna pedagoginja radi u Umjetničkoj plesnoj školi Silvije Hercigonje. Do nedavno je predavala i u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici. Bila je dugogodišnja članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Tijekom karijere surađivala je s brojnim koreografima i umjetnicima. Radionicu društvenih plesova vodit će karizmatična Tamara Despot iz Zagreba. Proći ćemo kroz osnove valcera, tanga, discofoxa, cha cha, sambe, rumbe, salse. Prijaviti se može svatko i ne treba imati predznanja. Zato je Tamara tu da Vam promijeni perspektivu doživljaja na budućim druženjima, svatovima i ostalim zabavama.PRIJAVE TRAJU DO 24. RUJNA (PETAK) PORUKOM NA BROJ 098 884 057 ILI NA e - mail adresu: [email protected]

DETALJANIJE OPISE SVAKE RADIONICA I ŽIVOTOPISE PREDAVAČA  POGLEDAJTE NA OBJAVLJENIM FB DOGAĐAJIMA I NA  FB STRANICI (Plesna radionica Ilijane Lončar)

STRETCH & FLOW RADIONICA BY LAURA LONČAR_POŽEŠKI PLESNI KREATORIJ

RADIONICA SUVREMENIH PLESNIH TEHNIKA_DARIJA DOŽDOR_POŽEŠKI PLESNI KREATORIJ

ZAPLEŠIMO ZAJEDNO S TAMAROM DESPOT_RADIONICA DRUŠTVENIH PLESOVA_POŽEŠKI PLESNI KREATORIJ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI