NA SVJETSKI DAN UČITELJA: Nagradu za najbolje dobili odgojno-obrazovni djelatnici iz Požeško-slavonske županije

5.10.2023. | 16:55

index.hr
IZVOR: index.hr

Pregleda: 5821

Učenici
(FOTO: MHB)

5.10.2023. | 16:55 | index.hr
IZVOR: index.hr
Pregleda: 5821

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u lipnju je raspisalo javni poziv za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika za 2022./2023. Povjerenstvo je odabralo 505 najboljih, kojima će dodijeliti priznanja baš danas, na Svjetski dan učitelja.

Popis najboljih učitelja, nastavnika i profesora objavljen je OVDJE.

Iz Požeško-slavonske županije nagradu je dobilo 15 nastavnika i nastavnica iz požeške srednje Ekonomske škole, Tehničke škole, Obrtničke škole te Osnovnih škola u Požegi, Pakracu, Poljani i Pleternici.


Najbolji nastavnici biraju se već nekoliko godina i nagrađuju se novčanim iznosom od 1327 eura bruto.Kriteriji su propisani pravilnikom iz 2019. Boduju se mentorstvo učenicima na natjecanjima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sličnom, stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, projekti, rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.


izvor: index.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI