Kutjevački judaši na međunarodnom turniru osvojili visoko 5. ekipno mjesto

FOTO: Hrvoje Prevolšek

16.2.2020. | 09:53 | Hrvoje P.
Pregleda: 2181

Na međunarodnom judo turniru održanom u Samoboru pod nazivom „Profectus cup 2020“ nastupili su judaši izKutjeva i opet ostvarili velike uspjehe.

Nastupili su sa 8 natjecatelja i osvojili 8 medalja, imali su dva judaša u finalu, kutjevačka judašica proglašena je najboljom natjecateljicom na turniru na kojem su ekipno osvojili visoko 5. mjesto.

Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 38 klubova.


"Dvije zlatne medalje osvojila je Ivona Bošnjak, oba finala odradila je s našom izvrsnom Elom Škopec. Na našu žalost,njih dvije su u istoj kategoriji. Ivona Bošnjak ujedno je proglašena i najboljom natjecateljicom na turniru u svom uzrastu, pobjedivši u svih 7 borbi, te za to dobila priznanje", rekao je Hrvoje Prevolšek.Uz dva srebra Ele Škopec, Ela Mijoković , izgubivši u finalu osvojila je srebro u svojoj kategoriji.

Brončanu medalju osvojili su Klara Benčić, Larissa Vasilj i Luka Urišić.

Dorijan Benčić i Matko Mijoković izgubili su u borbi za 3.mjesto.

"Idući vikend Jigoro nigdje ne nastupa jer klub ima Godišnju skupštinu, gdje će se ukratko prezentirati rad kluba, gdje smo bili i koji su naši uspjesi, te će se dodijeliti i priznanja za naše najbolje članove", kaže Prevolšek.


 

VIŠE NA TEMU:
JIGORO
JUDO
SPORT
KUTJEVO

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI