Judo klub „JIGORO“ s međunarodnog natjecanja iz Vinkovca vratio se s čak 10 medalja

16.10.2022. | 12:15

H.P.

Pregleda: 2624


(FOTO: H.P.)

16.10.2022. | 12:15 | H.P.
Pregleda: 2624

Nakon ljetne pauze i duže pauze od natjecanja, vratio se Judo klub „JIGORO“ na judo scenu u sasvim novom sastavu, i to vrlo uspješno.

Jučer je nastupio na međunarodnom judo natjecanju u Vinkovicima, pod nazivom „Higl Open 2022“. Na natjecanju je nastupilo 540 natjecatelja iz 36 međunarodnih klubova.
Jigoro je nastupio s 14 natjecatelja i kući se vratiti s čak 10 medalja, 3 zlata, 2 srebra i 5 brončanih medalja.


Zlatnu medalju osvojili su Veronika Grbeš, Ela Nijemčević i Gabrijel Kajan. Gabrije ne samo da je osvojio zlatnu medalju, nego je bio i najbolji u cijelom svom uzrastu, te je ponio laskavu titulu najbolji natjecatelj na turniru u svom uzrastu.

Srebrnu medalju osvojili su Veronika Voštog i Arthas Voštog, dok su brončanu medalju osvojili Lucija Marijanović, Veronika Grbeš, Rea Kir, Maksilimian Voštog i Luka Uršić.„Nakon duge pauze i s novim natjecateljima smo i više nego zadovoljni šta su naši judaši pokazali. Veronika i Gabrijel kao iskusniji natjecatelji su pokazali svoju kvalitetu i osvojili zlatne medalji, od 14 natjecatelja koje smo vodili, 9 ih je danas bilo prvi put na natjecanju i hrabro su se borili. Na treninzima ćemo poraditi na stvarima koje smo danas uvidjeli kao greške, i veselimo se natjecanjima koja su pred nama.“,rekao je trener Hrvoje Prevolšek.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI