Judo klub Jigoro: Ela Škopec treća na turniru u Bijeljini

Judo klub Jigoro
(FOTO: H.P.)

7.9.2021. | 10:57 | Hrvoje Prevolšek
Pregleda: 1909

Nakon više od godinu i pol dana, judo klub „JIGORO“ ponovo je predstavljao svoje Kutjevo na međunarodnoj judo sceni. U subotu su nastupili na jakom međunarodnoj judo turniru u Bijeljini, Republika Srpska, BIH. Na turniru je nastupilo oko 600 natjecatelja iz 60 klubova iz čak 16 država. Jigoro je nastupio sa svoje 3 najbolje sportašice, i kući su se vratili s jednom brončanom medaljom koju je osvojila Ela Škopec.

 Ela Škopec je u prvom krugu izgubila borbu od bugarske predstavnice te je kroz repasaž i dvije fantastične borbe protiv Rumunjke i domaće predstavnice došla do brončane medalje.

Ivona Bošnjak  je u prvom krugu zaustavljena od prvakinje Srbije, do repasaža nije došla i njezin nastup na turniru je završio.
Ela Mijoković je prvu borbu izgubila od predstavnice Ukrajine, uspjela je doći do borbe za brončanu medalju ali i nju je izgubila od domaće predstavnice te na kraju zauzela 5.mjesto.

"Korona nam ne smije biti izgovor, ali godinu i pol dana izostanka s natjecanja jako utječe na djecu i njihovu mentalnu snagu. Druge države su radile turnire i nisu toliko izgubili kao mi u Hrvatskoj, koji u ovoj godini nismo imali niti jedan turnir. Cure nisu bile na onom nivou na kojem su nas navikle da ih gledamo, ali otišli smo na turnir bez velikih očekivanja, trema je svakako odradila veliki dio posla, sve su izgubile prvu borbu, ne zato što su bile lošije nego ih je „pojela“ trema. Ja im to ne zamjeram, točno znam kako su se osjećale u tom trenutku i ovo nam je dobra priprema i podloga za državno prvenstvo početkom listopada koje će se održati u Zagrebu", rekao je trener Prevolšek.VIŠE NA TEMU:
SPORT
BORBE
JUDO
JIGORO
TURNIR
MEDALJA

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI