Kaptol planira izdati knjigu o Ivi Čakaliću i poziva građane da pošalju fotografije Ivinih predmeta

29.4.2023. | 12:43

Općina Kaptol
IZVOR: opcina-kaptol.com

Pregleda: 3438

Ivo Čakalić
(FOTO: Općina Kaptol)

29.4.2023. | 12:43 | Općina Kaptol
IZVOR: opcina-kaptol.com
Pregleda: 3438

Općina Kaptol ove godine planira izraditi knjigu o Ivi Čakaliću. Kako bismo knjigu obogatili fotografijama, pozivamo sve koji imaju Ivine predmete da ih fotografiraju te takvu fotografiju pošalju putem e-maila ili aplikacije viber.

Isto tako pozivamo sve koji imaju kakve stare fotografije na kojima su vidljivi radovi u Doljanovcima (zidanje kapele, gradnja vodovoda, asfaltiranje, i sl.) da isto dostave.Također potrebne su nam i stare fotografije radova (rad u šumi, sječa, rad u polju, rad sa konjima i sl.)Dodatno, poželjne su nam i stare fotografije ljudi u narodnim nošnjama, osoba u kućanskim radovima te općenito fotografije svakodnevnih poslova stanovnika naselja Doljanovci (pranje veša na potoku, pečenje rakije, pečenje kruha, kuhanje i sl.)

Svoje fotografije možete dostaviti na e-mail adresu Općine Kaptol:[email protected]putem aplikacije viber na broj 099/4231023 ili ih osobno donijeti u Općinu gdje će se iste skenirati i vratiti vlasniku.Prilikom dostave fotografije dovoljno je ostaviti svoje ime i prezime radi možebitnog kontakta ali i napomene u knjizi o vlasniku fotografije.
Unaprijed svima hvala.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI