OMOGUĆILI IGRAČI HRVATSKE LUTRIJE: Općina Kaptol dobila novo vježbalište na otvorenom

Općina Kaptol dobila novo vježbalište na otvorenom
(FOTO: H.L.)

14.7.2023. | 12:35 | Hrvatska Lutrija
Pregleda: 1975

Pod obroncima planine Papuk, u slavonskoj općini Kaptol otvoren je park za vježbanje na otvorenom. Ovo je treći park kojega je Hrvatska Lutrija otvorila povodom jubilarnog pedesetog rođendana.

Na adresi Vetovačka 4/B, Kaptol, otvoreno je vježbalište gdje će građani moći slobodno koristiti različite sprave i uživati u svježem zraku. Otvorenju parka prisustvovali su načelnik općine Kaptol gospodin Pavičić i direktor Regije Istok Hrvatske Lutrije gospodin Mlinarević koji je pritom izjavio: „Hrvatska Lutrija posebnu pozornost usmjerava prema javnom interesu i pozitivnom utjecaju na društvo. Vjerujemo kako smo kroz ovaj natječaj donijeli veselje i u manje sredine Lijepe naše.“
U skladu s tradicijom društveno odgovornog poslovanja, Hrvatska Lutrija organizirala je niz aktivnosti koje su usmjerene na poticanje zdravih navika, očuvanje okoliša i kulturne baštine te drugih društveno korisnih projekata.


Stoga je proveden i natječaj za financiranje parkova za vježbanje na otvorenom u kojemu su slučajnim odabirom izabrani po jedan grad ili općina iz svake županije. Svaka lokalna samouprava financirana je s 12.000 eura te je slobodno birala dizajn parka uz uvjet da barem jedna od sprava bude prilagođena osobama s invaliditetom. Parkovi za vježbanje na otvorenom pružaju cijeloj zajednici priliku za rekreaciju i druženje, a njihovim otvaranjem diljem zemlje Hrvatska Lutrija aktivno doprinosi svojem cilju – da kroz razvoj lokalnih samouprava i poticanjem zdravih navika stvara sretniju i razigraniju Hrvatsku

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI