Judo klub Slavonac na prvom ovogodišnjem natjecanju osvojio ukupno šest medalja


(FOTO: R.G.)

6.2.2023. | 09:35 | R.G.
Pregleda: 1091

Judo klub Slavonac nastupio je 4.2.2023. sa 6 judaša na međunarodnom judo turniru u Lendavi (Slovenija) koji je okupio 320 judaša iz 5 država (Mađarska, Slovačka, Italija, Slovenija i Hrvatska ) te su osvojili ukupno 6 medalja.Turnir smo otvorili sa Nemanjom Đukićem koji sa 3 pobjede osvajala zlatnu medalju. Filip Šutić sa 4 fantastične pobjede osvaja zlatnu medalju. Bruno Bluho okitio se brončanom medaljom nakon 3 pobjede i poraza. Slijedile su 2 cure Ivona Švajda i Ella Lukas koje su nastupile u istoj kategoriji. Ivona nakon 3 pobjede osvaja zlatnu medalju dok je Ella sa 2 pobjede i porazom osvojila brončanu medalju. Za kraj nam je ostao Filip Matošić koji sa pobjedom i 2 poraza osvaja brončanu medalju.

Možemo biti izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima, na odličan smo način otvorili ovu godinu, još jednom smo pokazali i dokazali kvalitetu i da  marljivo treniramo. Slijedeći vikend putujemo u Laktaše i idemo u pohod po nove medalje.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI