Plesna radionica Ilijane Lončar sudjeluje na 8. Dječjem susretu ʺBudućnost u namaʺ s festivalsko - natjecateljskim karakterom

16.10.2020. | 11:25

Mladen Mirković
IZVOR: Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar

Pregleda: 2125

FOTO: Ilijana Lončar

16.10.2020. | 11:25 | Mladen Mirković
IZVOR: Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar
Pregleda: 2125

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar odazvala se pozivu Udruge Um,Duh i Tijelo - Gombalište iz Zagreba koji 17.listopada 2020.organizira 8. Dječje susrete "Budućnost u nama" s festivalsko - natjecateljskim karakterom. Projekt je namijenjen svim klubovima, grupama, udrugama i pojedincima u Republici Hrvatskoj i šire koji se bave rekreacijom,sportom, plesom i drugim aktivnostima prenoseći svoje znanje,trud i ljubav prema životu svoj djeci jer su DJECA NAŠA BUDUĆNOST.  Festival će se održati u dva dijela pod stogim epidemiološkim mjerama odobrenim od strane zagrebačkog Stožera civilne zaštite. Dio programa izvodi se uživo na pozornici Centra za kulturu Travno, a dio je prijavljen u obliku video prezentacije. Požeški plesači će se predstaviti s ukupno 7 koreografija no većina grupnih je prijavljena putem videa. Na gostovanje prema posebnim uvjetima prijevoza putuje grupa suvremenog plesa 4.razreda osnovne škole s koreografijom "Mozart i Mozartine" te solisti Petar Galović, Iva Marjanović i Marta Matošević. U video izdanju predstavit će se koreografije starijih plesačica "Be stronger and believe", "Feel the vibration" i solo Anamarije Jakoubek "So close". Iako jako oprezni, pažljivi i odgovorni veselimo se našem prvom gostovanju jer nastojimo naučiti živjeti i plesati u novonastalim uvjetima čuvajući jedni druge.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI