Požeški atletičari nastupili na utrci ’Bromara’ u Slavonskom Brodu

19.5.2023. | 08:38

PŠS
IZVOR: sport-požega.hr

Pregleda: 1736

Čitatelji ocijenili:

5

FOTO: PŠS

19.5.2023. | 08:38 | PŠS
IZVOR: sport-požega.hr
Pregleda: 1736

Čitatelji ocijenili:

5

SLAVONSKI BROD - Trkački klub Braceje proteklog vikenda organizirao jubilarnu, 20. po redu utrku Bromara. Sudionici su mogli trčati polumaraton (21km)ili štafetnu utrkugdje dva natjecatelja trče tu dionicu (svaki po10,5 km).

Staza polumaratona u duljini od 21 kilometra kretala se od Trga Ivane Brlić Mažuranić, šetnicom nizvodno do Poloja,pa od Poloja šetnicom do Naselja Mikrorajon u smjeru Bjeliša i cestom prema Gornjoj Vrbi,gdje je bilo i okretište staze.

Kao i obično dio požeških trkačica i trkača pohodilo je i ovu utrku. Najuspješniji je bio Matija Petričević koji je u u kupnom plasmanu zauzeo 4. mjesto sa odličnim rezultatom 1:19.30. Kod žena je Ivana Zelenika zauzela 7. mjesto (druga u svojoj kategoriji sa rezultatom 1:53.34.


Od članova Atletskog kluba Požegai trkača iz Požeštine još su nastupili Tanja Paripović, Zdravko Matičević, Franjo Herijan, Josip Marić iAleksandar Buranji koji su trčali štafetnu utrku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI