Marijana Jugović iz Bekteža odlična na Državnoj olimpijadi iz njemačkog jezika

Facebook
(FOTO: Marijana Jugović)

13.6.2020. | 17:02 | Petar Čuljak
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 3243

Nadarena učenica 3.h razreda Ekonomske škole Marijana Jugović iz Bekteža u ponedjeljak 8. lipnja i u utorak 9. lipnja sudjelovala je na Državnoj olimpijadi iz njemačkog jezika na razini čitave Hrvatske. Natjecanje inače uspješno organizira Goethe-Institut u Hrvatskoj i ZfA. Naša Marijana je na Olimpijadu pozvana kao učenica koja se kvalificirala na državno natjecanje iz njemačkog jezika koje je zbog epidemije koronavirusa odgođeno.

Marijana i ostali kandidati imali su samo nekoliko dana za pripremu za državnu smotru. Pobjednik će sudjelovati na međunarodnoj olimpijadi u Dresdenu koja će se, kao i državna olimpijada ove godine, vjerojatno održati online. Marijani je nedostajalo manje od 5 bodova za ulazak u finale. Šteta zbog malog zaostatka no Marijana je ipak predstavila sebe i svoju školu u najboljem svjetlu. Marijanina je mentorica također naša Kutjevčanka mr. Martina Budimir, prof.

(Izvor: kutjevacki.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI