JK Slavonac se s međunarodnog turnira vratio sa srebrom i zlatom


(FOTO: JK Slavonac)

3.4.2022. | 10:38 | JK SLAVONAC
Pregleda: 1398

Dana 2. travnja, u organizaciji judo kluba Sakura, u Svetoj Nedelji održan je jak međunarodni turnir pod nazivom „ Sacura cup“ na kojemu se okupio 821 natjecatelj iz 53 kluba, koji su predstavljali 7 država. Borbe su se odvijale na 5 borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira od strane organizatora. Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja.U uzrastu do 10 godina nastupio je Antun Petrović te je nakon četiri pobjede i jednog poraza, među 19 natjecatelja, osvojio srebrnu medalju. U uzrastu do 12 godina borile su se Iva Čančar, Ella Lukas i Ivona Švajda. U kategoriji do 27kg Iva Čančar je osvojila zlatnu medalju nakon odlične 3 borbe i iza sebe ostavila još 12 protivnica. Ella Lukas i Ivona Švajda su se ponovno borile u kategoriji do 36 kg koja je imala ukupno 17 borkinja. Ella je nakon 2  pobjede i 2 poraza zauzela 5. mjesto u ukupnom poretku, dok je Ivona nakon 4 pobjede osvojila zlato, te je proglašena najboljom natjecateljicom u uzrastu do 12 godina.

Cure su si svojim plasman osigurale pehar za drugo mjesto u ukupnom poretku ekipa među curicama do 12 godina u konkurenciji od 27 ekipa. U kategoriji do 16 godina predstavljala su nas 3 dečka. Goran Miloš je nakon duge pauze i odlično odrađene 2 borbe na kraju izgubio u finalu i okitio se srebrom. Matej Kukić je ponovno pokazao svoje borilačke sposobnosti i nakon 2 pobjede osigurao si finale u kojemu je izgubio i time osvojio također srebrnu medalju.

Domagoj Knežević je također jedan od odličnih boraca koji se priključio ekipi nakon poduže stanke od nastupa, te se kroz repasažne borbe izborio za brončanu medalju. Čestitke svim judašima na njihovoj borbenosti i uloženom trudu, jer vjerujte nije lako ustati u ranim jutarnjim satima te ostati na nogama do kasnih večernjih, te što su cijelo vrijeme bili jedni uz druge za vrijeme borbi.Čestitke i treneru Robert Garcu koji ulaže svoje napore kako bi djeca predstavila sebe i kraj iz kojeg dolaze u najboljem svjetlu. Hvala i roditeljima koji ohrabruju svoju djecu, prate djecu na turnirima i omogućuju im na kraju odlazak na ovakva događanja, te se zajedno vesele uspjesima svih judaša poput velike obitelji, danas je to bio tata Mario Švajda, na sljedećem turniru već netko drugi. Do tad želimo svim judašima da se dobro odmore, uživaju u svom uspjehu i vesele se novima koji tek slijede. 

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI