Odlični rezultati u Doboju za judaše JK Slavonac

JK Slavonac
(FOTO: R.G.)

17.6.2024. | 09:58 | Robert Garc
Pregleda: 1025

Judo klub Slavonac nastupio je 15.6.2024. sa 10 judaša na međunarodnom judo turniru u Doboju koji je okupio preko 300 judaša,31 klub iz 4 države ( Srbija, Francuska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).Zlatne medalje osvojili su: Ema Blagojević, Iva Čančar,Ivona Švajda, Lana Knaus, Rafael Ćosić i Bruno Bluha. Srebrne medalje osvojili su Lena Đukič i Filip Matošić. Brončanom medaljom okitila se Vanesa Zečević dok je Nemanja Đukić turnir završio na 5 mjestu.

Uz mnoštvo medalja curice do 12 godina koje su činile Iva Čančar, Ema Blagojević i Vanesa Zečević osvojile su pehar za najbolju ekipu turnira u konkurenciji curica do 12 godina a u ukupnom poretku klubova judo klub Slavonac osvojio je 3 mjesto."Odradili smo odličan turnir, od 10 judaša njih 9 je osvojilo medalje od čega je čak 6 zlatnih medalja. Slijedi nam zaslužena pauza od turnira i treninga te nastavljamo nadamo se u istom ritmu u 8 mjesecu gdje nam slijedi turnir u Prnjavoru", rekao je trener Garc.
VIŠE NA TEMU:
SPORT
JUDO
BORBE
JK SLAVONAC

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI