Judaši JK ’Slavonca’ odlični na ’Zrinski openu 2024.’

JK Slavonac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

13.2.2024. | 09:08 | R.G.
Pregleda: 1042

Tijekom proteklog vikenda održani su judo turnir „Zrinski open 2024“ i trening kamp za natjecatelje u organizaciji judo kluba Zrinski iz Čakovca. Turnir je okupio 560 natjecatelja iz 60 klubova koji su predstavljali 10 europskih država.

Judo klub Slavonac je sudjelovao sa sedam natjecatelja u tri uzrasta. U uzrastu do 12 godina borili su se Bruno Bluha, Filip Šutić i Ema Blagojević.
Bruno Bluha borio se u najbrojnijoj kategoriji, do 34 kilograma, te nakon četiri pobjede u finalu gubi od predstavnika Rumunjske i osvaja srebro. Bruno se na ovom turniru borio i u starijem uzrastu, do 14 godina, u kojemu ostvaruje 3 pobjede i gubi finalnu borbu i osvaja još jednu srebrnu medalju.


Filip Šutić se borio u također brojnoj kategoriji, do 38 kilograma, upisuje 2 pobjede i 2 poraza, ali zbog brojnosti skupine ovaj put ostaje bez plasmana. Ema Blagojević u kategoriji do 40 kilograma ostvaruje pobjedu i poraz te osvaja brončanu medalju. U uzrastu do 14 godina, uz Brunu, borili su se Iva Čančar, Ivano Bošnjak i Ivona Švajda.Iva Čančar se borila u kategoriji do 36 kilograma, te nakon ostvarene tri pobjede i jednog poraza osvaja brončanu medalju. Ivano Bošnjak sljedeći izlazi na borilište u kategoriji do 55 kilograma, upisuje 4 četiri pobjede i opet se penje na najviše postolje osvojivši zlatnu medalju.

Nakon teže ozljede i dužeg izbivanja s turnira, na borilište se vratila Ivona Švajda. U kategoriji do 48 kilograma ostvaruje 4 brze pobjede i osvaja zlatnu medalju. U uzrastu do 16 godina i kategoriji do 63 kilograma borila se Lana Knaus.Nakon cjelodnevnog bodrenja prijatelja upisuje 3 pobjede, osvaja zlatnu medalju i dokazuje svoju dominaciju na borilištu, a time još biva i proglašena najboljom natjecateljicom u uzrastu do 16 godina.

Nakon iscrpljujućih borbi uslijedilo je druženje naših natjecatelj, a zatim i odmor jer ih je već sljedeći dan čekao trening kamp tijekom kojeg su stekli nova judo znanja i iskustva. Sve pohvale i čestitke treneru na odlično pripremljenoj ekipi, a tati Goranu Blagojeviću što je svoje vrijeme odvojio i pratio ekipu na turnir te im omogućio sretno i bezbrižno putovanje.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI