Judaši JK ’Slavonca’ odlični na ’Zrinski openu 2024.’

JK Slavonac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

13.2.2024. | 09:08 | R.G.
Pregleda: 684

Tijekom proteklog vikenda održani su judo turnir „Zrinski open 2024“ i trening kamp za natjecatelje u organizaciji judo kluba Zrinski iz Čakovca. Turnir je okupio 560 natjecatelja iz 60 klubova koji su predstavljali 10 europskih država.

Judo klub Slavonac je sudjelovao sa sedam natjecatelja u tri uzrasta. U uzrastu do 12 godina borili su se Bruno Bluha, Filip Šutić i Ema Blagojević.
Bruno Bluha borio se u najbrojnijoj kategoriji, do 34 kilograma, te nakon četiri pobjede u finalu gubi od predstavnika Rumunjske i osvaja srebro. Bruno se na ovom turniru borio i u starijem uzrastu, do 14 godina, u kojemu ostvaruje 3 pobjede i gubi finalnu borbu i osvaja još jednu srebrnu medalju.


Filip Šutić se borio u također brojnoj kategoriji, do 38 kilograma, upisuje 2 pobjede i 2 poraza, ali zbog brojnosti skupine ovaj put ostaje bez plasmana. Ema Blagojević u kategoriji do 40 kilograma ostvaruje pobjedu i poraz te osvaja brončanu medalju. U uzrastu do 14 godina, uz Brunu, borili su se Iva Čančar, Ivano Bošnjak i Ivona Švajda.Iva Čančar se borila u kategoriji do 36 kilograma, te nakon ostvarene tri pobjede i jednog poraza osvaja brončanu medalju. Ivano Bošnjak sljedeći izlazi na borilište u kategoriji do 55 kilograma, upisuje 4 četiri pobjede i opet se penje na najviše postolje osvojivši zlatnu medalju.

Nakon teže ozljede i dužeg izbivanja s turnira, na borilište se vratila Ivona Švajda. U kategoriji do 48 kilograma ostvaruje 4 brze pobjede i osvaja zlatnu medalju. U uzrastu do 16 godina i kategoriji do 63 kilograma borila se Lana Knaus.Nakon cjelodnevnog bodrenja prijatelja upisuje 3 pobjede, osvaja zlatnu medalju i dokazuje svoju dominaciju na borilištu, a time još biva i proglašena najboljom natjecateljicom u uzrastu do 16 godina.

Nakon iscrpljujućih borbi uslijedilo je druženje naših natjecatelj, a zatim i odmor jer ih je već sljedeći dan čekao trening kamp tijekom kojeg su stekli nova judo znanja i iskustva. Sve pohvale i čestitke treneru na odlično pripremljenoj ekipi, a tati Goranu Blagojeviću što je svoje vrijeme odvojio i pratio ekipu na turnir te im omogućio sretno i bezbrižno putovanje.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI