Judaši JK Slavonac odlični na turniru u Velikoj Gorici

JK Slavonac
(FOTO: Ustupljene fotografije)

19.3.2023. | 09:04 | Robert Garc
Pregleda: 1172

U organizaciji judo kluba Pinkyu Velikoj Gorici je jučer, 18.3., održan turnir pod nazivom „Turopoljska frka“ na kojemu se okupilo 492 natjecateljaiz 40 klubova.

Borbe su se odvijale na 4 borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira od strane organizatora.
Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja, te je nekima ovo bio prvi odlazak na turnir. U uzrastu do 12 godina nastupilo je petero natjecatelja, Ema Blagojević, Bruno Bluha, Filip Šutić, Iva Čančar i Rafael Ćosić. Ema Blagojević, kojoj je ovo bio prvi odlazak na turnir, te se nakon jedne pobjede i 2 poraza plasirala na sedmo mjesto među 13 natjecatelja.
Bruno Bluha i Filip Šutić su se ponovno borili u istoj kategoriji, obojica odrađuju odlične borbe u konkurenciji od 22 dječaka upisujući 4 pobjede i 1 poraz, nakon kojih Bruno osvaja srebro, a Filip broncu.Rafael Ćosić na ovom turniru pokazuje odličnu spremnost te nakon 4 pobjede i jednog poraza osvaja broncu u konkurenciji od 29 dječaka.
Sljedeća na borilište izlazi Iva Čančar, upisuje 4 pobjede u konkurenciji od 11 djevojčica i penje se sa zlatnom medaljom na najviše postolje. U uzrastu do 14 godina nastupilo je dvoje natjecatelja, Ivona Švajda i Ivano Bošnjak.

Ivona Švajda u konkurenciji 10 djevojčica osvaja brončanu medalju nakon 2 pobjede i jednog poraza. Posljednji na borilište izlazi Ivano Bošnjak, koji se nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirao na peto mjesto od ukupno 12 dječaka u kategoriji.

Čestitke svim judašima iželimo im još puno odrađenih treninga i uspješnih borbi na turnirima koji su pred njima.VIŠE NA TEMU:
SPORT
JUDO
TURNIR
JK SLAVONAC

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI