Iz HGK uvjeravaju: Balenović više neće biti predsjednik Županijske komore Požega

FOTO: Pozega.hr/HGK

6.3.2023. | 19:34 | Ante Mandarić
Pregleda: 4417

Čitatelji ocijenili:

5

Nakon naših natpisa o tome kako je moguće da se na čelu HGK za Požeško-slavonsku županiju nalazi Luka Balenović koji je odveo državnu tvrtku Orljava d.d. u stečaj i upita o tome postoji li način da se takva situacija nekako sankcionira, žurno su se oglasili iz HGK.

“Poštovani,slijedom vašeg upita, želimo vas izvijestiti kako mandat aktualnog predsjednika ŽK Požega traje do kraja ožujka 2023. godine. Redovna izborna Skupština ŽK Požega održat će se početkom travnja, a g. Balenović neće podnositi kandidaturu za reizbor.Srdačan pozdrav” - napisali su iz Odjela za komunikacije HGK bez ikakvog potpisa, pečata ili imena o tome tko nam na naš upit uopće odgovara.

Podsjetimo, osim što je Balenović državnu tvrtku Orljava d.d. sa 172 radnika odveo u stečaj, za njega se moglo čuti tek radi toga što je prije nekoliko godina kada je stekao sve uvjete za odlazak u prijevremenu starosnu mirovinu u istu otišao, da bi se već narednog dana vratio na posao i zamrznuo mirovinu. Osim toga, medijske stupce punio je zbog državne vile u Velikoj, a koja je osim za smještaj dužnosnika, služila i za alkoholna opuštanja probrane klike. Tako su mu u nedavno održanoj anketi naši čitatelji dali veliko priznanje, izabravši ga kao trećeg najvećeg uhljeba Požeštine, a gdje mu je drugo mjesto izmaklo za dlaku.


Iako nije poznato na temelju čega bi Balenović bio izabran, a kako je kod nas sve moguće, pričekat ćemo i vidjeti hoće li se obistiniti informacije koje smo dobili od strane Odjela za komunikacije HGK.


Možda je sazrelo vrijeme da tu funkciju preuzme netko sa zapadnog područja županije. Bilo kako bilo, redovni izbori se bliže, a uskoro ćemo doznati tko će preuzeti upravljanje HGK-om na području naše županije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI