Drago Hedl – “Šutnja”: Otvorena rasprava o dječjoj prostituciji i trgovini ljudima

Drago Hedl u Kutjevu
(FOTO: Kutjevacki.hr)

17.11.2023. | 10:01 | M.K.
IZVOR: kutjevački.hr
Pregleda: 2306

U Kinodvorani Kutjevo sinoć je ugledni novinar i književnik Drago Hedl održao potresnu prezentaciju svoje najnovije knjige “Šutnja”. Ovaj autor hrabro progovara o teškoj temi dječje prostitucije i trgovine ljudima, temeljenoj na stvarnim događajima koji su potresli Osijek početkom 2010. godine.Sama prezentacija nije bila samo o knjizi. Hedl je publici prikazao nekoliko scena iz istoimene serije koja je bila emitirana na Hrvatskoj radioteleviziji, ali i na drugim platformama poput HBO Europe.

Nakon što je autor podijelio šokantne informacije i duboko dirnuo prisutne svojom pričom, dogodila se velika zainteresiranost za Hedlovom knjigom. Mnogi su prisutni odmah kupili svoj primjerak, dok su se drugi predbilježili, s nestrpljenjem očekujući dolazak njihovih knjiga u skorije vrijeme.Hedl je svojom knjigom i predstavljanjem potaknuo važnu društvenu raspravu o problemima koji često ostaju skriveni ili zanemareni. Tema koju je autor odabrao dotiče se osjetljivih društvenih pitanja, naglašavajući važnost podizanja svijesti i djelovanja kako bi se stvari promijenile.“Šutnja” nije samo knjiga, već i poziv na djelovanje. Hedlova hrabrost da istražuje i donese na svjetlo teške teme zaslužuje priznanje i podršku zajednice. Njegova predanost otkrivanju istine i podizanju svijesti o problemima s kojima se suočavamo ključna je za stvaranje društva koje aktivno radi na rješavanju ovakvih izazova.

Ova večer u Kinodvorani Kutjevo označila je ne samo predstavljanje knjige već i važan korak prema otvaranju dijaloga o teškim društvenim pitanjima. Hedl je pokazao da umjetnost može biti snažno sredstvo za podizanje svijesti i poticanje pozitivnih promjena u društvu.

izvor: Kutjevački.hr

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI