Ljubav je u Požegi: Je li na pomolu nova požeška afera koju donosi (ne)počasni građanin Požege?!

17.2.2020. | 12:15

Ante Mandarić

Pregleda: 34013

Hedl, Puljašić, Neferović, Puač
(FOTO: 034 Portal)

17.2.2020. | 12:15 | Ante Mandarić
Pregleda: 34013

Ljubav između Požege i Drage Hedla je unazad nekoliko godina prilično snažna i neraskidiva, a to dokazuju i neke ogromne afere koje je Hedl otkrio, a koje su uzdrmale i poljuljale neke političke odnose u Zagrebu.

Kada smo mi kao portal Dragu Hedla predložili za počasnog građanina Požege, morali smo naime istražiti koliko je točno priča i senzacija iz Požege gospodin Hedl dao objelodaniti ostatku nacije. Dokaz su na desetke članaka o političkim gafovima, novčanim malverzacijama, obiteljskom nasilju, pijanim vožnjama... Moramo priznati da smo ponekad malo ljubomorni na izvore koje su mu dostupni jer mi se s takvim blagom trenutno ne možemo pohvaliti. A kad smo već kod izvora, neslužbeno smo upravo doznali kako su bivši gradonačelnik Neferović i gradska vijećnica Tamara Puač viđeni kako zajedno ispijaju kavu, stoga se kladimo da sljedeći skandal iz Požege dolazi uskoro na sve naslovnice nacionalnih medija.

Neki kažu da je Drago Hedl svojim tekstovima i otkrićima iz Zlatne doline više pridonio razvitku Slavonije nego neki naši političari koji sjede u saboru, istina i nije baš tako daleko od ove izjave, no o tom ćemo drugom zgodom.


Sjećate se one Jakšićanke- pijane kume bivše ministrice Žalac koja je automobilom pijana pokosila ženu u Jakšiću i pobjegla s mjesta prometne? E, da se iza volana krila kuma, otkrio je upravo Hedl. On je na vidjelo iznio i činjenicu da požeško kazalište, bez ijednog glumca, zapošljava direktora marketinga. Također je zaslužan za otkriće onog famoznog HDZ-ovog natječaja za posao kojeg su poništili jer se za posao javio hrvatski branitelj, pa posao nije mogao dobiti jedan istaknuti HDZ-ovac.


Hedl je objelodanio činjenicu da je gradonačelnik Požege osobno potpisao lažni račun za radove na školi koji uopće nisu bili počeli. Nije teško sjetiti se i one priče o čistačici iz požeškog Doma zdravlja koja je odbila otkaz da bi se na njeno mjesto zaposlila šogorica ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo. Pisao je i o skupocjenom automobilu i kući koje je u vrlo kratkom vremenu stekao dogradonačelnik Požege te o tome kako je uhljebio pola svoje rodbine.

Hedl je od rujna 2018.godine pokušavao dobiti odgovor tko je vozio auto u kojem je teško stradala 20-godišnjakinja u Brodskom Drenovcu u ljeto 2018. godine jer je policija o tome šutjela, a onda se u slučaj uključio i DORH. Radilo se, naime, o sinu jednog HDZ-ovca koji ima čvrste veze s ostalim utjecajnim HDZ-ovcima u našoj županiji.

Također je detaljno pisao o obiteljskom nasilju za koje je bivšeg HDZ-ovca I.K. optužila kćer. Hedl je doznao kako je još jedan HDZ-ovac iz Požege izazvao nesreću pa zbrisao prošle godine u travnju što je rezultiralo izbacivanjem S.V. iz stranke.

Nemojmo zaboraviti cijelu onu aferu oko ucjenjivanja gradskog vijećnika D.B. koji je gradonačelniku mjesečno morao davati po 2000 kn što je rezultiralo dodatnim turbulencijama u požeškom HDZ-u.

Tu je i priča o županovim drvenim nadstrešnicama za bicikle koje koštaju 9500 kuna po kvadratu, pa malverzacijama s naknadama u požeškom Vodovodu i tako dalje...

S obzirom na to da su naši prijedlozi da Drago Hedl postane počasnim građaninom i da se kolektivna godišnja nagrada dodijeli Požeškoj kronici JEDNOGLASNO ODBIJENI, smatramo da nije fer barem prema Hedlu jer on je doista zaslužio makar priznanje počasnog građanina Požege, ako ne i gradski stan da ima gdje boraviti kad "njuška" po Požegi.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI