034 Portal za godišnja priznanja grada Požege predlaže Dragu Hedla i Požešku kroniku


(FOTO: pozega.hr)

6.1.2020. | 09:17 | Ante Mandarić
IZVOR: pozega.hr
Pregleda: 3214

Do 15. siječnja otvoren je javni poziv za davanje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Požege u 2019. godini. Građani, udruge, trgovačka društva, ustanove i druge pravne osobe mogu ih Gradu Požegi – Savjetu za zaslužne građane – uputiti do 15. siječnja, kada je posljednji dan za predlaganje. Sve prijedloge razmotrit će Savjet za zaslužne građane i svoj prijedlog odluke uputiti Gradskom vijeću, koje odlučuje o tome tko će biti nagrađen.

Javna priznanja Grada Požege razvrstana su u pet različitih nagrada: povelja humanosti, počasni građanin, nagrada za životno djelo, godišnja nagrada i kolektivna nagrada. Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u prigodi Dana Grada Požege i Grgureva, 12. ožujka 2020. godine.

Prijedlozi se dostavljaju na adresu Grad Požega, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom „Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Požege.  Više informacija možete pronaći OVDJE.


034 Portal bi za priznanje rado predložio Dragu Hedla u kategoriji "počasni građanin" jer ako je proteklih godinu dana netko pridonio društvenom boljitku Požege, to je onda zasigurno Hedl. Njegovi tekstovi o aferama u Požegi na tjednoj bazi Požegu su definitivno lansirali na top listu gradova s najviše "cirkusa". 


Drugi prijedlog s naše strane je Vladimir Protić i Požeška kronika u kategoriji godišnja nagrada zbog organiziranja mnogobrojnih manifestacija koje promiču očuvanje tradicije i kulturne baštine diljem naše županije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI