Željko Milašinović iz Lipika izdao je svoj prvi singl pod nazivom “Lavina“


(FOTO: Arhiv)

21.11.2019. | 12:12 | Andrea Staklarević
Pregleda: 6137

Željko Milašinović 21-godišnjak iz Lipika svoju ljubav posvetio je pisanju pjesama i u tome vidno napreduje.

Željko je rođen u Požegi, ali je odrastao u Lipiku, no život ga je odnio na Krk, gdje je sada i zaposlen. Već sa 15 godina izdao je zbirku pjesama pod nazivom “Kap na djelićima sunca“, a s 18 godina izdao je ljubavni roman “Ljeto koje se pamti“ u kojemu je pisao o dvije teenagerske ljubavi.
Ove godine 25. listopada, Željko je izdao svoj prvi singl pod nazivom “Lavina“, a u tekstu mu je pomogao Nikola Tasić. Željko trenutno nastupa po diskotekama i klubovima diljem RH i njegova karijera raste iz dana u dan, a otkriva nam kako mu je velika želja zapjevati u Požegi.


“Podrška su mi obitelj, prijatelji, naravno suradnici, a i popularni hejteri jer mi iz dana u dan podižu popularnost“, kaže nam Željko koji je imao priliku dobiti par savjeta za svoju daljnju karijeru od Nede Ukraden.Željko poručuje svim mladim ljudima da nikada ne odustaju od svoji snova i da se uvijek bore za njih, a Željkovu daljnju karijeru možete pratiti na njegovom Instagram i Facebook profilu.

VIŠE NA TEMU:
PJESME

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI