VRATILI SE KUĆI S ČAK 6 MEDALJA: Judo klub JIGORO nastupio na međunarodnom judo natjecanju u Jastrebarskom


(FOTO: H.P.)

13.11.2022. | 09:33 | H.P.
Pregleda: 1984

Judo klub JIGORO nastupio je na međunarodnom judo natjecanju u Jastrebarskom. Osim JIGORA na natjecanju je nastupilo još 38 klubova i preko 650 natjecatelja. Jigoro je nastupio s 5 natjecatelja i kući se vratili s čak 6 medalja, jedno zlato i 5 srebrnih.ZLATNU medalju u svojoj kategoriji osvojila je Veronika Grbeš koja je osvojila i srebrnu medalju u starijoj uzrasnoj skupini. SREBRNU medalju još su osvojili Ela Nijemčević, Lucija Marijanović, Gabrijel Kajan i Arthas Voštog.
"Djeca su pokazala visoku spremnost za borbe, doći u finale u tako velikoj konkurenciji nije mala stvar, za zlatne medalje falilo je malo isksutva koje će djeca sigurno skupiti na natjecanjima koja su pred nama. Za ovu godinu sigurno idemo na još jednu natjecanje i to već idući vikend u Bosansku Gradišku a za dalje ćemo vidjeti raspored natjecanja. Svakako ćemo do kraja godine odraditi jedno polaganje za učeničke kyu pojaseve gdje će djeca savladati nove tehnike koje će im svakako biti korisne u budućim borbama",  ističe predsjednik JK JIGORO.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI