Judo klub JIGORO na natjecanju u Osijeku osvojio čak 5 zlatnih, 1 srebrnu i 5 brončanih medalja


(FOTO: Judo klub JIGORO)

30.10.2022. | 08:32 | H.P.
Pregleda: 1695

Judo klub JIGORO nastupio je na jakom međunarodnom judo natjecanju u Osijeku pod nazivom „ 15.memorijal Josip Potnek“ na kojem je nastupilo preko 400 natjecatelja iz 32 kluba iz Srbije, Ukrajine, Mađarske, Bosne i Hercegovine i drugih susjednih zemalja.Jigoro je nastupio s 14 natjecatelja i u Zlatnu dolinu donijeli čak 5 zlatnih medalja, 1 srebrnu i 5 brončanih medalja.


Zlatom su se okitili kao veliko iznenađenje naša Lucija Marijenović i Arthas Voštog, sjajnim borbama i pobjedama. Uz njih dvoje, kao i svaki put od sada, neumoljivi u svojim kategorijama bili su Veronika Grbeš, koja je svoju dominaciju potvrdila i u starijoj uzrasnoj skupini, te Gabrijel Kajan.Jedinu srebrnu medalju osvojila je Rea Kir koja je na prošlom natjecanju ostala bez medalje, ali je danas pokazala svoju kvalitetu i da svakako možemo na nju računati u budućnosti.

Brončanu medalju redom su osvojili Ela NijemčevićRebeka VoštogLeo EčimovićMaksimilijan Voštog i Luka Uršić.

"Idući vikend imamo malu pauzu, odmor uz kutjevačko martinje i već za dva tjedna smo u Jastrebarskom.", ističu iz Judo kluba JIGORO.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI