Vito i Tino Vukušić ponavljaju odlične rezultate na prvenstvu Hrvatske

FOTO: M.V.

7.3.2023. | 10:41 | M.V.
Pregleda: 1784

Ovog vikenda, 4. i 5. ožujka održane su utrke prvenstva Hrvatske na skijalištu Kupres u BiH.

Prvi veleslalom u subotu je održan po maglovitom vremenu, ali naši skijaši su hrabrom vožnjom doskijali do novih bodova.

Vito Vukušić je u kategoriji U12 zauzeo 4. mjesto s malim zaostatkom za pobjednikom, dok je Tino u kategoriji U10 također bio četvrti.
U nedjelju po sunčanom vremenu, ali na stazi koja je bila dosta ledena Tino i Vito su osvojili 4. odnosno 5. mjesto uz male zaostatke koji su ih dijelili od postolja.

Dečki odlično treniraju te je napredak u skijanju i rezultatima vidljiv iz utrke u utrku. Vito i Tino inače potječu iz sportske obitelji Pirc, pradjed Tomislav Pirc je bio skijaški trener i predsjednik Hrvatskogskijaškog saveza za vrijeme Olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine.

Uz puno odricanja na treninzima, Vito i Tino svoje školske obveze i izvršavaju i pišu u popodnevnim satima uz pomoć trenera Mislava i trenerice Nataše. Naravno, velika podrška su učiteljice i nastavnici OŠ Antuna Kanižlića u Požegi, Glazbene škole te njihovi prijatelji i roditelji koji šalju zadatke i zadaće.

Prvenstvo Hrvatske se nastavlja utrkama u austrijskom Kartitsch-u gdje će se 14. i 15. ožujka voziti 2 veleslaloma i nadamo se dobrom skijanju i osvojenim bodovima za naše dečke.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI