U nedjelju u Orahovici 14. Državna utrka motokultivatora i 3. Motocross vikend

Utrka motokultivatora
(FOTO: mx-cro.com)

24.9.2021. | 11:13 | mx-cro.com
IZVOR: mx-cro.com
Pregleda: 1878

Već 14. put se u Orahovici održava Državna utrka motokultivatora. Zadnje tri godine ovaj jedinstveni događaj s održava na privatnoj stazi u vlasništvu obitelji Hornung, te obitelji Kostelac koja je također ustupila svoje imanje na raspolaganje. Organizatori ovog događaja su udruga Red vitezova Ružica grada i MX team Orahovica, te portal MX-Cro, a utrka motokultivatora je postala jedan od zaštitnih znakova grada Orahovice.-Godinama ulažemo ogroman trud da donesemo Orahovici nešto novo. Ova utrka je doista postala poznata nadaleko i naširoko. Ove smo godine, usprkos pandemiji, uspjeli organizirati njeno 14. izdanje. Program je na rasporedu 26.rujna 2021. od 13 sati,  sve se održava na motocross stazi u ulici Vladimira Nazora, nedaleko industrijske zone. U kategoriji motokultivatora vozit će se dvije kategorije, laki i teški motokultivatori. Osim tog bit će i utrka trimra, te utrka kosilica – kaže predsjednik udruge Reda vitezova Ružica grada i idejni začetnik ove utrke.
U sklopu motocross weekenda kao događaja osmišljenog u svrhu promocije sporta, vozači će se raspoređivati i puštati u vožnju na stazu u grupama sukladno kubikaži motocikla i iskustvu samog vozača. U svakom slučaju, za sve posjetitelje će biti priređeno atraktivno i zanimljivo nedjeljno popodne puno adrenalina i dobre zabave – ističe jedan od organizatora, Damir Hornung.

Također je važno naglasiti da je cijeli event promotivnog karaktera, ne plaća se nikakva naknada za sudjelovanje, ne naplaćuje se ulaz gledateljima, a ni vozači neće ostati gladni.Vozači i sudionici se okupljaju od 10 do 12 sati, a program kreće od 13 sati.

I ne preostaje ništa drugo nego sve Vas pozvati u nedjelju popodne u Orahovicu. 

Za sve informacije se možete obratiti organizatoru na stranice MX teama Orahovica ili na brojeve telefona  098/363-665 ili 095/386-8804

izvor: www.mx-cro.com

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI