U nedjelju u Orahovici 14. Državna utrka motokultivatora i 3. Motocross vikend

Utrka motokultivatora
(FOTO: mx-cro.com)

24.9.2021. | 11:13 | mx-cro.com
IZVOR: mx-cro.com
Pregleda: 2667

Već 14. put se u Orahovici održava Državna utrka motokultivatora. Zadnje tri godine ovaj jedinstveni događaj s održava na privatnoj stazi u vlasništvu obitelji Hornung, te obitelji Kostelac koja je također ustupila svoje imanje na raspolaganje. Organizatori ovog događaja su udruga Red vitezova Ružica grada i MX team Orahovica, te portal MX-Cro, a utrka motokultivatora je postala jedan od zaštitnih znakova grada Orahovice.-Godinama ulažemo ogroman trud da donesemo Orahovici nešto novo. Ova utrka je doista postala poznata nadaleko i naširoko. Ove smo godine, usprkos pandemiji, uspjeli organizirati njeno 14. izdanje. Program je na rasporedu 26.rujna 2021. od 13 sati,  sve se održava na motocross stazi u ulici Vladimira Nazora, nedaleko industrijske zone. U kategoriji motokultivatora vozit će se dvije kategorije, laki i teški motokultivatori. Osim tog bit će i utrka trimra, te utrka kosilica – kaže predsjednik udruge Reda vitezova Ružica grada i idejni začetnik ove utrke.

U sklopu motocross weekenda kao događaja osmišljenog u svrhu promocije sporta, vozači će se raspoređivati i puštati u vožnju na stazu u grupama sukladno kubikaži motocikla i iskustvu samog vozača. U svakom slučaju, za sve posjetitelje će biti priređeno atraktivno i zanimljivo nedjeljno popodne puno adrenalina i dobre zabave – ističe jedan od organizatora, Damir Hornung.

Također je važno naglasiti da je cijeli event promotivnog karaktera, ne plaća se nikakva naknada za sudjelovanje, ne naplaćuje se ulaz gledateljima, a ni vozači neće ostati gladni.Vozači i sudionici se okupljaju od 10 do 12 sati, a program kreće od 13 sati.

I ne preostaje ništa drugo nego sve Vas pozvati u nedjelju popodne u Orahovicu. 

Za sve informacije se možete obratiti organizatoru na stranice MX teama Orahovica ili na brojeve telefona  098/363-665 ili 095/386-8804

izvor: www.mx-cro.com

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI