Održan 41. Memorijal Zvonimira Panežića

41. Memorijal Zvonimira Panežića
(FOTO: Grad Požega)

22.4.2024. | 10:40 | Grad Požega
IZVOR: pozega.hr
Pregleda: 2438

U spomen na profesora Zvonimira Panežića, koji je bio veliki zaljubljenik u trčanje, Atletski klub Požega danas je pod pokroviteljstvom Grada Požege organizirao tradicionalnu utrku Panežićev memorijal.Sudionike utrke su na startu pozdravili: zamjenik gradonačelnika Grada Požege Borislav Miličević, profesor Dinko Zima i Željko Mitrović te im poželjeli dobru utrku.


Trasa trčanja je Požega-Velika, a startna pozicija trkača bila je Vojarna 123. brigade. Cilj utrke je Shhhuma Aquapark u Velikoj, gdje je omogućeno tuširanje nakon utrke za sve natjecatelje. Utrka mjeri petnaest kilometara asfaltne staze sa laganom uzbrdicom.
Podsjetimo, profesor Panežić, prvi je Požežanin koji je započeo s organiziranjem utrka na duge staze i polumaratona te je osobno započeo utrku Požega –Velika. Svi koji startaju i završe ovu utrku su proglašeni pobjednicima.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI