Kutjevčanin Luka Gjajić treći u mađarskom Kaposvàru na utrci od 10km

Luka Gjajić
(FOTO: kutjevački.hr)

7.2.2024. | 08:50 | kutjevački.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 1016

U gradu mađarskom Kaposvàru, 4. veljače 2024., održana je 14. po redu Kometa Futófarsang polumaraton, poznatija kao utrka pod maskama, obilježavajući prvi vikend karnevala u tom gradu. Sportski klubovi iz različitih zemalja redovito se odazivaju na ovaj događaj, kao što to čini i Lukin klub, MK Hrvatski Sokol, već nekoliko godina. Uzvratno, Mađari dolaze na Osječki ferivi polumaraton drugog vikenda u travnju.Ova utrka je za mnoge trkače prvi izazov u godini nakon zimske baze treninga. Uz sudjelovanje natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Srbije i Slovačke, okupilo se preko 100 trkača na polumaratonu i štafetnim utrkama te oko 110 trkača na utrci od 10 km.


Kaposvàr, grad sa starom arhitekturom, bogatom poviješću i izvrsnom kuhinjom, pružio je idealan okvir za otvorenje trkačke sezone među sportskim kolegama. Nakon karnevalskog programa, Luka Gjajić iz Kutjeva istaknuo se kao treći ukupno na utrci od 10 km, dodajući svoj doprinos ovom sportskom događaju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI