U Glazbenoj školi Požega održan koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Koncert Glazbena škola
(FOTO: PSŽ)

8.12.2023. | 10:41 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 1747

Učenici Glazbene škole Požega na blagdan svetog Nikole pripremili su poseban poklon svojim sugrađanima. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Glazbena škola Požega i Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije Požeško-slavonske organizirali su koncert za članove udruge i njihove obitelji, a za raznovrstan program pobrinuli su se Mlađi tamburaški orkestar, Dječji zbor srednjeg uzrasta, komorni sastavi i solisti, redom učenici požeške Glazbene škole.Na samom početku, okupljene su pozdravili ravnatelj Glazbene škole Požega, Alen Kovačević i predsjednica Udruge OSI Požege i Županije Požeško-slavonske županije, Jelosavka Jakovljević.

Organizatori koncerta istaknuli su kako je događaj svojevrsna proslava još jednog uspjeha u pogledu pristupačnosti kulturnih sadržaja osobama s invaliditetom zbog nedavno postavljenje koso podizne platforme u Glazbenoj školi Požega, čime je omogućeno prisustvovanje osobama u kolicima i slabije pokretnim osobama na ovakvim koncertima.Nakon izvrsnih učeničkih izvedbi, dodatnu radost u potpuno ispunjenu koncertnu dvoranu svojim dolaskom unio je sveti Nikola, koji je prigodnim poklonima darivao članove udruge.

izvor: PSŽSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI