HDZ počeo s kampanjom? Brojni političari prisustvovali puštanju u rad platforme za osobe s invaliditetom

HDZ počeo s kampanjom? Potpredsjednik Vlade RH Tomo Medved u Požegi sudjelovao puštanju u rad platforme za osobe s invaliditetom
(FOTO: Požeško-slavonska županija)

23.10.2023. | 17:38 | Redakcija 034
Pregleda: 4470

Danas je u Glazbenoj školi Požega u rad puštena koso podizna platforma, a čime je značajno poboljšana pristupačnost škole učenicima s invaliditetom, ali i omogućen pristup koncertima mladih glazbenika za sve žitelje Požeško-slavonske županije.

Svečanom puštanju u rad prisustvovali su potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar branitelja Tomo Medved, savjetnik Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Mario Burek, zastupnica u Hrvatskom saboru i gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, gradonačelnik Požege Željko Glavić, ravnatelj Glazbene škole Požega Alen Kovačević, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Grada Požege i Požeško-slavonske županije Jelosavka Jakovljević, čelnici jedinica lokalne samouprave, Jozo Katić iz Ureda ministarstva hrvatskih branitelja Požega te predstavnici braniteljskih i civilnih udruga - piše na službenim stranicama Požeško-slavonske županije.

Vrijednost projekta koso podizne platforme iznosi 15.200,00 eura i sufinanciran je od strane Ministarstva hrvatskih branitelja u vrijednosti od 10.600,00 eura dok je ostatak sredstava osigurano iz proračuna Grada Požege.

Iako je riječ o „projektu“ koji bi trebao biti uobičajen u svakoj javnoj zgradi kako bi se svi članovi društva mogli neometano služiti istima, sve je zasjenilo nepotrebno forsiranje i naslikavanje HDZ-ovih dužnosnika, drugog čovjeka Vlade Republike Hrvatske Tome Medveda, ali i županice Antonije Jozić te gradonačelnika Željka Glavića koji nisu propustili priliku fotografirati se i održati prigodan govor pri puštanju kose podizne rampe u rad, a čime je u Požeško-slavonskoj županiji očito započela neformalna HDZ-ova kampanja nakon čega je uslijedio ručak u Grginom dolu za odabrane.

Ovo puštanje u rad kose platforme moglo bi ući u anale, a slične situacije mogu se tek vidjeti u nekim istočnijim zemljama od Republike Hrvatske. Jasno nam je da se nalazimo u predizbornoj godini, no postoje stvari koje se jednostavno ne rade, a jedna od takvih stvari je i ova današnja. Nakon svečanog otvaranja panoa za suzbijanje komaraca i današnje platforme za osobe s invaliditetom, ostaje nam za vidjeti kakvim ćemo sve otvorenjima svjedočiti u nadolazećem periodu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI