U Bzenici održan II. Lovno-streljački kup na kojem je sudjelovala Policijska uprava i Lovački savez naše županije

Streljački kup u Bzenici
(FOTO: PU PSŽ)

22.9.2023. | 16:06 | PU PSŽ
Pregleda: 1807

Lovački savez Požeško-slavonske županije i Policijska uprava požeško-slavonska, već duži niz godina zajednički provode preventivni program „Siguran lov“, koji se odnosi na podizanje razine sigurnosti prilikom rukovanja vatrenim oružjem i sveukupne sigurnosti u lovištima, povećanja sigurnosti i samo zaštitnog ponašanja svih sudionika u lovu, senzibiliziranje lovaca o opasnostima koje prijete u lovištima zagađenim minsko-eksplozivnim sredstvima te sprječavanja protuzakonitog lova i ostalih protupravnih ponašanja u području lovstva.Uz dosadašnje dvije komponente koje su provedene na našem području, kojima je provedena edukacija policijskih službenika i edukacija lovaca, uvedena je i treća komponenta lovno-streljački kup.


(FOFO)


U petak 22. rujna 2023. u Bzenici na strelištu održan je II. Lovno-streljački kup u kojem su sudjelovali policijski službenici i lovci.

Prisutnima su se na otvorenju ovog natjecanja obratili načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor i zamjenik gradonačelnice grada Pleternice Domagoj Katić.Na natjecanju je sudjelovalo ukupno trinaest ekipa. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio Nevenko Jakopović, drugo mjesto Boris Janić, a treće Josip Milković.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa Lovačkog društva „Seljak“ iz Jakšića, drugo mjesto ekipa Lovačkog društva „Šljuka“ iz Pleternice, dok je treće mjesto osvojila ekipa Policijske postaje Požega.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI