Mladi poduzetnik Karlo Rukavina iz Pleternice odlučio je reći NE odlasku iz Hrvatske i pokrenuo vlastiti posao

Mladi pouzetnik Karlo Rukavina iz Pleternice odlučio je reći NE odlasku iz Hrvatske i pokrenuo vlastiti posao
(FOTO: H.R.)

10.9.2023. | 12:28 | A.L.
Pregleda: 11432

Karlo Rukavina (21) rodom dolazi iz malenog mjesta nedaleko od Pleternice po imenu Bzenica. Da danas nije lako samo tako pokrenuti vlastiti posao i on je sam dokaz. Naime, Karlo je još jedan mladi dečko koji je odlučio reći ne odlasku iz Slavonije te se posvetio vlastitom poslu.Na svom putu imao je više poduzetničkih ideja,uz obrt za servis i prodaju harmonika odlučio je otvoriti i obrt za kombi prijevoz. Karlova novootvorena firma nudi prijevoze do 3,5 tone, prijevoze automobila, najam prikolica za automobile te najam zatvorene prikolice.


Karlo je istu firmu pokušavao otvoriti uz potporu za samozapošljavanje, no ipak mu ta ideja nije pošla za rukom. Nakon što nije prošao na projektu, on je odlučio uložiti svu svoju ušteđevinu i put k cilju nastaviti sam bez ičije pomoći.
"Prijevozom sam se odlučio baviti sasvim slučajno. Iz razgovora s drugim ljudima sam zaključio kako prijevozi dosta dobro posluju u današnje vrijeme i da posla uvijek ima. Po zanimanju sam računalni tehničar strojarstva, iako je isto zanimanje vrlo dobro plaćeno u inozemstvu, ja se ne bavim tim poslom zato što pod svaku cijenu pokušavam ostati u Hrvatskoj.", rekao nam je u razgovoru Karlo Rukavina.

"Nudimo profesionalne usluge selidbi ureda, kuća, stanova, garaža, poslovnih prostora, paletnu robu, pakete, namještaja, kombi prijevoza, prijevoz automobila, najam prikolica i transporta na području cijele Hrvatske te za relacije na području Europske Unije. Nudimo odlične cijene i posebne pogodnosti. Kako bismo Vam mogli pružiti najbolju uslugu redovito obnavljamo i servisiramo naša vozila. Vaše povjerenje i sigurnost Vaših stvari su nam primarni cilj u poslu koji obavljamo. Stoga činimo sve kako bismo Vam pružili najbolju moguću uslugu i stekli Vaše povjerenje. Kontaktirajte nas i dogovorite termin prijevoza, prilagođavamo se Vama i Vašim potrebama. Rezervacija termina je obavezna i uredno poštujemo dogovorene rokove i termine.", ističe Karlo.Za odluku da postanere mladi poduzetnik u Hrvatskoj treba vam hrabrosti, znanja i upornosti. No čak i uz sve to vaša poduzetnička ideja možda ne pronađe plodno tlo. U Hrvatskoj opstaju samo uporni i odvažni, pa tako ovom mladom poduzetniku možemo poželiti puno sreće u daljnjem radu.

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva usluga koju nudi mladi poduzetnik Karlo, možete ga potražiti na Facebook stranici i Instagramu ili ga jednostavno kontaktirajte na broj 099-653-1491.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI