Bzenica: Natjecatelji iz svih hrvatskih županija na 28. Državnom prvenstvu i 18. Revijalnom natjecanju Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu

Prvenstvo- lov
(FOTO: psž)

16.9.2023. | 13:47 | PSŽ
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 4168

Lovački savez Požeško-slavonske županije domaćin je 28. Državnog prvenstva i 18. Revijalnog natjecanja Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu koje se održava tijekom tri dana na strelištu u Bzenici.

Na već tradicionalnom natjecanju ne manjka ekipe niti iz jednog kraja Lijepe naše pa će tako svoje vještine u Bzenici pokazati natjecatelji iz svih županija Republike Hrvatske.
Postrojene strijelce koji su s nestrpljenjem iščekivali početak natjecanja pozdravio je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović poželjevši im mirnu ruku, dobar uspjeh i ponovno okupljanje dogodine.


Puno uspjeha natjecateljima poželjela je i pleternička gradonačelnica Marija Šarić kojoj je pripala čast ispaljivanja počasnog hica koji je označio otvorenje službenog dijela natjecanja.Uz dobrodošlicu u Požeško-slavonsku županiju, županica Jozić poželjela je svim natjecateljima da uživaju u slavonskoj gostoljubivosti tijekom i po završetku natjecanja.

- Drago mi je da se još jedanput okupljamo na ovom Državnom prvenstvu u Bzenici za koje ste se izborili svojim aktivnostima, spretnošću i rezultatima na županijskim natjecanjima. Vi ste najbolje od lovačkih saveza svojih županija i od srca vam čestitam na plasmanu na ovo prvenstvo, a onima koji će danas biti najbolji unaprijed čestitam. Zahvaljujem se i Županijskom i Hrvatskom lovačkom savezu na njihovom angažmanu i podupiranju ovakvih aktivnosti i nadam se kako se vidimo i dogodine - rekla je Jozić.Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor svoje obraćanje započeo je isticanjem ponosa zbog prizora jedinstva lovaca u Bzenici.

- Ponosan sam kada vidim 21 županiju, kako smo svi obučeno u lovačko i svi smo danas kao jedno, kao lovci, strijelci i domoljubi. Od ove godine članovi smo Fitasc-a, Međunarodne asocijacije za lovno streljaštvo i želja nam je da 2025. godine budemo domaćini europskog prvenstva, a ako uspijemo u tome vjerujem kako će strelište u Bzenici biti domaćin takvog prvenstva – istaknuo je Budor.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI