Teo Kifer se plasirao u četvrtu fazu natjecanja u showu The Voice, u subotu nastupa u live emisiji

Teo Kifer
(FOTO: D.N./Story.hr)

8.1.2024. | 15:46 | Jutarnji
IZVOR: jutarnji.hr
Pregleda: 3858

Nakon što je završila faza nokauta u HTV-ovom showu "The Voice Hrvatska", uslijedili su dvoboji natjecatelja, što je po mentore Vannu,Urbana,Davora Gopca i Dinu Jelusića vjerojatno najstresniji dio tog glazbenog spektakla. U dvoboj fazu natjecanja ušlo je 24 kandidata, a nakon ove emisije ostalo ih šesnaest koji idu u emisije uživo već od iduće subote. Prvi su na scenu izašli Laura Sučec i Dorian Stipčić iz Vannina tima. "Drivers License" (Olivia Rodrigo), pjesma je koja nije zamišljena izvorno kao duet, otvorila je emisiju.

"Znate da vas volim i cijenim, ali dalje sa mnom ide Laura.", donijela je večeras Vanna prvu tešku odluku. Dorianu je ostala mogućnost da ga netko od ostalih mentora "preuzme", ali nitko nije iskoristio tu mogućnost. Na redu je bio Urbanov tim -Natali Radovčić i Petar Brkljačićkoji su izveli "Ima nešto u tom što me nećeš" (Nina Badrić&Željko Joksimović).

"Svi ćete preživjeti ove dvoboje, bez obzira na sve, jer bit pjevanja je da pjevaš ljudima i preneseš nešto lijepo. Svojim glasom ulaziš ljudima u domove i njihove živote.", rekao je Urban koji je na kraju presudio da ostaje Petar. Natali je uza sve komplimente ostala prepuštena sudu ostalih mentora i dogodilo se prvo "preuzimanje" u showu. Između Gopca i Dine koji su joj dali povjerenje, Natali je odabrala da u emisije uživo ide kao dio Jelusićevog tima.


Marko Vukić i Martin Kosovec iz Jelusićevog tima vrlo sigurno i snažno izveli su legendarnu pjesmu "Let The Sunshine In" (Hair). Dino je, jedva kontrolirajući suze, odlučio da s njim dalje ide Marko. Na oduševljenje publike Vanna je iskoristila mogućnost preuzimanja i Martin je prešao u njezin tim. Iz ekipe Gobac prvi su nastupili Gabriela Braičić i Fran Uccellini i u duetu donijeli talijansku pjesmu "Come Neve" (Giorgia/Marco Mengoni). Gobac je odabrao da s njim dalje nastavlja Gabriela, a Fran napušta natjecanje. Martina Bakić i Duška Brčić Šušak, triljsko-sinjske prijateljice i u privatnom životu, izvele su pjesmu "It‘s All Coming Back To Me Now" (Meat Loaf &Marion Raven). Dino je odlučio da Duška ostaje u showu.Danijela HajdinjakiToni Šimonović, kandidati iz Urbanova tima, izveli su pjesmu "Creep" (Radiohead).


"Ovo mi je najbolji duet danas. Posebno je ovo bilo.", komentirao je Dino. Urban je uz niz komplimenata odlučio da s njim dalje nastavlja Toni. "Beggin‘" (Frankie Valli & The Four Seasons/Måneskin) vrlo energično izveli su Sandro Bjelanović i Mario Pavlić i mentora Gopca ponovno stavili na muke.

"Nema suza u mom timu.", rekao je Gobac i nakon komentara odluka je pala da dalje ide Sandro. Novu lavinu emocija na scenu donijeli su Ivana Jukić i Sergej Božić izvedbom pjesme "Lift Me Up" (Rihanna).

"Ja sam se isplakala već na probama, oni uopće nisu svjesni svoje snage i što proizvode kod nas i bolje je da nisu, ali moram donijeti odluku.", bila je reakcija mentorice Vanne. Sergej je prošao dalje, a Ivanu je preuzeo Urban. Ana Širić i Lucija Stipanović izvele su svevremensku pjesmu "Imagine" (J. Lennon).

"Bile ste izvrsne, svaka na svoj način. Izgledate kao da ste iste na sceni, a ustvari svaka od vas je različita i izvrsna.", komentirao je Urban i donio odluku da s njim nastavlja Ana. "Vino i gitare" (Gabi Novak) otpjevale su Luna Rajković i Nikolina Stipić i stavile Gopca pred težak zadatak.

Na kraju je odabrao Nikolinu. Pjesmu "The Loneliest" (Måneskin) interpretirali su Luka Novokmet i Teo Kifer. Vanna je odlučila da s njom ide dalje Teo, a na oduševljenje publike Gobac je uzeo Luku u svoju ekipu. Karla Jovanović i Jakov Peruško Rihtar izveli su pjesmu "Higher Love" (Kygo&Whitney Houston) i sjajnom izvedbom zakomplicirali odluku svom mentoru.

"Neke suze sam danas potrošio, nažalost, ima mjesta samo za jedno.", kazao je Dino. Uza sve komplimente za oboje, dalje s Dinom nastavlja Jakov. Timovi su popunjeni i šesnaestero talentiranih mladih ljudi od iduće subote gledamo i slušamo u prvoj ovosezonskoj emisiji uživo u showu "The Voice Hrvatska".

izvor: Jutarnji list


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI