Teo Kifer iz Rajsavca oduševio žiri u showu ’The Voice’ i prošao dalje

Teo Kifer
(FOTO: HRT)

19.11.2023. | 10:03 | 034/ Jutarnji.hr
IZVOR: jutarnji.hr
Pregleda: 8984

Na HTV1 sinoć je emitirana druga emisija nove sezone „The Voice Hrvatska“. Velika želja, sjajne izvedbe, trema, nada i raspoložena publika, tako bismo najkraće mogli opisati ono što smo vidjeli. A počelo je s mentorima i njihovim komentarima: „Količina pozitivne energije koja je iskonska jednostavno je nezamjenjiva.“, „Urban je novi tip, ali mi se čini da se jaaaako udomaćio.“, „Gađat ću ga kokicama.“, „Vanna je vokalni monstrum koji se ne predaje.“, „Malo je se bojim, ali nadam se da će me proć kroz vrijeme.“, „Dino je zanimljiv kao osoba, a kao mentor vidjet ćemo kako će funkcionirati.“

To je samo dio „komplimenata“, odnosno onoga što su mentori rekli jedni o drugima na početku druge emisije audicija u novoj sezoni „Voicea“ koja je počela prošle subote. Vanna, Gobac, Urban i Dino sjeli su u svoje crvene fotelje mentora i - show je mogao početi.
Među kandidatima bio je i Teo Kifer iz Rajsavca koji je oduševio Vannu koja mu se prva okrenula, a zatim i ostale.


"Taj neki čudni osjećaj koji te vuče, a ne znaš zašto, ne znaš ga objasniti, ali tu je. E, to je glazba!" rekao je natjecatelj Teo Kifer koji dolazi iz Rajsavca pokraj Požege, a na audiciji su ga pratili najbolji prijatelji i prijateljice. Vanna je prepoznala njegov glas i našao je mjesto u njezinu timu.

"Tu je šefica, sretno momak!" poželio mu je sreću u natjecanju na svoj način Gobac.

Cijeli nastup pogledajte OVDJE. Sretno, Teo!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI