Ljubav je na selu dobilo pojačanje. Kod novog farmera stigla Perka iz Požege!

Perka Šipura
(FOTO: RTL)

19.10.2023. | 09:19 | 034 portal/ RTL
Pregleda: 14957

Miroslav Dekalić iz Bjelovara dobio je dovoljno pisama da bi nastavio svoju potragu za srodnom dušom u ʼLjubav je na seluʼ. Voditeljica Anita Martinović prvo se susrela s Perkom Šipurom iz Požege koja se potrudila oko odjevne kombinacije za susret s farmerom. "Ja sam čula da je on miran i onda me to privuklo kod njega", ispričala je Perka.

Radi kao njegovateljica u Austriji, a iza sebe ima brak u kojem je dobila kćer. "Nisam pravu ljubav iskusila, tu nemam sreće", rekla je Perka.
Podsjećamo čitatelje da je Perka već bila na malim ekranima, prije 3 godine u 12.sezoni istog showa kad se prijavila kod farmera Hakije iz Konjica u BiH no tad nije prošla dalje.


Perka je tada izjavila kako se nada da će postati poznatija i da će ljudi prepoznati po tome što je izravna i govori istinu, a ne po "kurvastom" ponašanju. Upravo izjava "To mi je malo kurvasto!" je Perku stavila na naslovnice gotovo svih portala i društvenih mreža.

Perki ovim putem želimo sreću i pronalazak prave ljubavi!Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI