Začuđeni svatovi, pošto obraz?


(FOTO: Ilustracija)

26.5.2022. | 21:29 | Ante Mandarić
Pregleda: 6944

Nakon što smo jučer objavili članak o tome kako se gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić gotovo preko noći odlučio zadužiti Požežane za novih 8 milijuna kuna, a prilikom čega smo iznijeli niz do sada nepoznatih informacija požeškoj javnosti poput toga da je upravo Glavić bio glavni akter kočenja investicije modernizacije javne rasvjete na području Požege dok je obnašao dužnost predsjednika požeško-slavonskog HDZ-a i Gradskog vijeća Grada Požege.

Danas, nakon održane 12. sjednice Gradskog vijeća Grada Požege, neslužbeno doznajemo, gotovo jednoglasnom odlukom, vladajući, ali i oporbeni vijećnici (osim jednog suzdržanog, MOST) donijeli su odluku o podizanju kredita u iznosu od 8 milijuna kuna na teret građana. Znakovita je ovo odluka, a iz koje možemo iščitati da vladajući, ali i oporbenjaci “skupa piju kavu”, odnosno imaju zajedničkog zaštitnika!

Predviđamo da će radove na modernizaciji javne rasvjete obavljati požeški “Žuti mravi” i(li) tvrtke povezane oko bivšeg političara pravomoćno osuđenog za nasilje nad jednim novinarom, no možda griješimo, samo pretpostavljamo i naglas razmišljamo!


Onog dana kada javno bude obznanjen izvođač radova na modernizaciji javne rasvjete napravit ćemo članak te sve čitatelje podsjetiti na ovaj koji upravo čitate. Nakon današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Požege jasno je kako Požegom vlada svojevrsna diktatura, a što kod svakog normalnog čovjeka izaziva gađenje i frustraciju.


Izgledno je da je Požegi ponovno presudio “krupni kapital” baš kao i onda kada se dizao kredit od 35 milijuna kuna koji građani još uvijek vraćaju. Narode, dok ne napravite i ne podržite ozbiljnu političku platformu bit će te talac raznih sitnih političkih profitera.

Dragi začuđeni svatovi, pošto obraz?


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI